Ski kup “Djulbars i Kace”



Nade Vranjskog skijanja: Kalina i Andrija sa Dedincem, Rezultati u drugom planu

Nade Vranjskog skijanja: Kalina i Andrija sa DedincemSkijaški klub Besna kobila iz Vranja ogranizovao je memorijalni Kup “Djulbars i Kace” u subotu, 26. januara.



– Učestvovala se 42 takmičara iz našeg grada. Tehnički organizator takmičenja bio je Ski klub Besna kobila, nagrade je obezbedio Sportski savez grada Vranja, a domaćin takmičarima i gostima je bilo JP Skijalište– navodi Djorđe Dedinac, direktor Ski kluba Besna Kobila.

REZULTATI
Rezultati po uzrastnim kategorijama:
Pahuljice (ž): 1. Kalina Pešić (pehar) 2. Milica Janjić 2. Iva Jovčić
Pahuljice (m): 1. Andrija Djorđević (pehar) 2. Dimitrije Stošić
Mlađi cicibani (ž): 1. Milica Mitić (pehar) 2. Aleksandar Tašković
Deca I (ž): Anđela Manić (pehar) 2. Anastasija Veselinović
Stari cicibani: Mia Dedinac
Stari cicibani (m): Petar Djorđević
Deca II (m): 1. Branislav Stefanović Djulbars (pehar) 2. Ignjat Ristić
Deca I (m): 1. Damjan Stamenković (pehar) 2. David Djorđević 3. Kristijan Petković
Deca II (ž): 1. Melanija Dedinac 2. Marija Mitić
K1 (m): 1. Strahinja Mitić 2. Djorđe Veličković
K1 (ž). Mila Djorđeijević
Veterani: 1. Djorđe Dedinac 2. Nenad Stefanović Djulbars 3. Nenad Petković



ODUŠEVILI NA STAROJ PLANINI
Takmičari Ski kluba Besna kobila iz Vranja osvojili su dve bronzane medalje na ski Kupu Midžor održanom na Staroj Planini, u organizaciji istoimenog kluba 27. januara.
-Ovo je prvi nastup našeg kluba na nekom zvaničnom takmičenju nakon 20 godina pauze u njegovom delovanju. Bronzane medalje osvojili su Kalina Pešić i Andrija Djorđević u kategoriji pahuljjice, Mia Dedinac i Andrej Stojanović, u kategoriji stariji cicibani, 10. mesto, a Milica Mitić u kategoriji mlađi cicibani 13. mesto  Svi oni doneli su prve bodove ski klubu za Alpski kup Srbije – s ponosom ističe Djorđe Dedinac, direktor kluba.
On navodi da je istoga dana održana druga trka u veleslalomu u organizaciji ski kluba Niš, gde su takmičari Ski kluba Besna Kobila postigli zapažene rezultate.
-Kalina Pešić i Andrija Djorđević osvojili su treća mesta u kategoriji pahuljice, Alesandra Tašković 16. mesto u kategoriji mlađi cicibani i Mia Dedinac 11.mesto i kategoriji stariji cicibani. Takmičenje je održano na stazi Sunčana dolina koja ima homologaciju za održavanje međunarodnih trka. Učestvovali su i klubovi iz Niša, Knjaževca, Pirota, Bora, Zaječara, Vranja i susedne Makedonije što je takmičenju dalo međunarodni karakter. Na startu je bilo ukupno 86 takmičara. Odličan organizator i domaćini takmičenja bili su ski klubovi Midžor iz Knjaževca i Niš – ističe Dedinac.

 

Rezultati u drugom planuEKIPA VOJSKE POBEDNIK HUMANITARNOG TURNIRA U MALOM FUDBALU

Za pozorište celih 2.800 dinara

Ekipa Garnizon Vranje u finalu je pobedila ekipu Policijske uprave Vranje, rezultatom 2:0

Ekipa Garnizona Vranje pobednik je tradicionalnog humanitarnog turnira u malom fudablu, odigranog od 25. do 27. januara, u Sportskoj hali povodom Dana oslobođenja grada,

Na turniru je učestvovalo osam ekipa: Garnizon Vranje, Gradska uprava, Mediji, Policijska uprava Vranje, „Alfa“, „Simpo“, „BAT“ i „Elektrodistribucija“.

Ekipa Garnizon Vranje u finalu je pobedila ekipu Policijske uprave Vranje, rezultatom 2:0. Treće mesto osvojila je ekipa Gradske uprave pobedivši ekipu „Simpa“, rezultatom 4:2.

Za najboljeg strelca na turniru proglašen je Dalibor Ilić iz ekipe „Simpa“, a za najboljeg golamana Dragan Spirić, iz Gradske uprave.

Sav prihod od humanitarnog turnira išao je za obnovu pozorišta „Bora SAtanković“. Sakupljeno je, prema saznanjima dobijenim iz Sportskog saveza, 2.800 dinara.

Rezultati kvalifikacionih utakmica: „Alfa“ – Garnizon Vranje 2:4, Policijska uprava – „Elektrodistribucija“ 4:3, Mediji – „Simpo“ 1:2, Gradska uprava – „BAT“ 1:0.
Polufinale: Gradska uprava – Policijska uprava 1:2, Garnizon Vranje – „Simpo“ 5:2.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar