„Petarda“ u Nišu



Vidre bolje od Vranjanaca: Miloš Trajković, Mlađe kategorije prioritet: Paunović,



Vidre bolje od Vranjanaca: Miloš TrajkovićFudbaleri Kluba malog fudbala Vranje iz gubili su u 8. kolu Prve fusal lige od ekipe Kopernikus Vidre u Nišu, rezultatom 5:2. Nišije su tokom cele utakmice bile bolje i svoje šanse iskoristile i pretvorile u golove.

Goran Jović Beli, trener Vranjanaca, ne krije nezadovoljstvo rezultatom jer smatra da su sami sebe pobedili zahvaljući početničkim greškam u fazi odbrane.



– Imali smo veliku želju da iz ovog meča izađemo neporaženi, ali opet je važnost utakmice učinila da grešimo pred svojim golom i damo „zicere“ protivniku koji ih je iskoristio s lakoćom. Nišlije su nas zasluženo savladale, svesni smo teške situacije u kojoj se nalazimo, pokušaćemo da u narednim utakmicama prevaziđemo sve to i krenemo sa uspesima – kaže Jović.

Niške „Vidre“ su povele sa 3:0 i potom meč privele kraju mirno i bez većih uzbuđenja.

Vranjanci su igrali bez kapitena Predraga Pepe Nikolića koji je prešao u beogradski Marbo Intermeco.

Strelci za KMF Vranje bili su Dejan Krstić Maslovar i Igor Stojanović Žike.

Rezulatti 8. kola: Kopernikus – Vranje 5:2, Ekonomac – Pirot 10:0, Smederevo – VIK Naisus 2:4, Marbo Intermezzo – Bečej, utorak, 30. januar, Kolubara – Tango 4:4.

Parovi 9. kola: Vranje – Kolubara, Tango – Ekonomac, Bečej – Kopernikus, VIK Naisus – Marbo Intermezzo, Pirot – Smederevo.

 

Mlađe kategorije prioritet: PaunovićFUDBAL: DINAMO UOČI NASTAVKA SEZONE

Laza koordinator

Srđan Paunović Laza, novi je koordinator svih mlađih selecija u Dinamu, a ujedno i trener golmana u prvom timu.

Paunović je i trener u OFK Vranje, pa je nepoznanica da li će ostati i na toj funkciji, s obzirom da je rad u dva posebna kluba pitanje sukoba interesa.

GFK Dinamo, zvaničnim postavljanjem kordinatora mlađih selekcija želi da unapredi rad u klubu  i stvori prepoznatljivu školu fudbala.

Paunović je bio uspešan golman u Dinamu, jedno vreme branio je u OFK Soko, kao i u drugim klubovima. Bio je pomoćni trener u Dinamu, trener golmana , a dugogodišnji je trener u OFK Vranje.

On će, kako saznajemo, izvršiti kadrovske promene, tako što će se pojedinim trenerima zahvaliti, a pokušaće da dovede mlade i ambiciozne koji žele da uče i edukuju se. Iz izvora pri klubu, najverovatnije će se zahvaliti trenerima Slobodanu Zdravkoviću Makiju i Miodragu Mišku Veljkoviću.  

VELIČKOVIĆ SE VRATIO
Petar Veličković (20), levonogi napdač i vezni igrač, potpisio je ugovor sa GFK Dinamo i biće znatno pojačanje.
Ponikao je u OFK Vranje, gde se afirmisao igrajući za selekcije regiona istočne Srbije. Kao pionir prelazi u kadete superligaša Jagodine. U Jagodini je završio omladinski staž, ali nije uspeo da se izbori za status prvotimca, pa je poslat na kaljenje u sprskoligašku Slogu iz Despotovca. Nakon Sloge, Veličković kao slobodan igrač potpisuje za leskovačku Dubočicu.
Mladi, talentovani fudbaler odlučio je, na poziv rukovodstva kluba, da pristui Dinamu.
– Zadovoljan sam što sam se vratio u Vranje i Dinamo, moja želja je da se svojim radom nametnem stručnom štabu i izborim mesto standardnog prvotimca – kaže Veličković.

SOSE NEIZVESTAN
Nebojša Sajić Sse, iskusni napadač i golgeter, bio je želja novog rukovodstva GFK Dinamo, da se vrati u klub i pomogne da se obezbedi opstanak. Stajić nije pregovarao sa Dinamom, trenutno traži angažman, ali nije isključeno da se vrati u matični klub, gde je svojevremeno bio kapiten.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar