Ne samo moda



Ovih dana je na internet stranicama lokalnih medija osvanula vest da će Vranje uskoro dobiti  modni časopis, a pokreće ga Mikloš Dimitrijević, vlasnik privatne televizije Kaktus. Prema njegovim rečima, časopis čije ime iz strateškoih razloga ne želi da otkrije, neće se baviti samo modom.



O kakvom časopisu je, zapravo, reč?

– Ovaj časopis će imati informativno-zabavni karakter, neće biti modni, kako je skoro navedeno u vestima. U planu je da časopis bude dostupan na trafikama dva puta mesečno, ali neće se još uvek štampati. Najpre ćemo sredinom februara izbaciti promo izdanje u elektronskoj formi, a internet adresa će uskoro biti poznata.  Nakon toga će i štampana verzija biti u prodaji.



Koje su rubrike u pitanju, po čemu će se razlikovati od ostalih?

–  Ovo će biti časopis za sve generacije i njegov sadržaj će se razlikovati od sadržaja ostalih na jugu Srbije. Mislim da ćemo privući dosta čitaoca. U njemu će se naći ekskluzivni intervjui sa poznatim ličnostima, tekstovi o političarima, o zanimljivostima, obrazovanju, interesantne ankete, kao i nezaobilazna paparaco rubrika koja će pratiti lokalne i beogradske aktuelne ličnosti. Takođe, na stranicama će se naći i tekstovi o modi i sportu.

Da li planirate da distribuirate časopis van Vranja?

– Nakon promo internet izdanja, kao što sam rekao, uslediće i štampana verzija, a njena distribucija planirana je za ceo Pčinjski okrug, ne samo za teritoriju Vranja. Našaliću se pa ću reći da ako čitaoci ne budu imali novca da kupe časopis, neka ga ukradu sa kioska, obećavam, isplatiće se. Što se imena tiče, iz marketinških razloga zasad to ostaje mala tajna.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar