Juniorke neprikosnovene



Juniorke Ženskog odbojkaškog kluba Vranje savladale su, u redovnom kolu juniorskog prvenstva Srbije, grupa MOS Leskovac, gradskog rivala ekipu Mladosti, rezultatom 3:0.



Mlade odbojkašice trenera Zorana Ristića, još jednom su pokazale da su neprikosnovene u svojoj konkurenciji. Odbojkašice Mladosti, koje predvodi Velimir Ranđelović, iskazale su izuzetnu darovotost koja će se u budućnosti radom valorizovati kroz rezultate u uspehe.

– U ekipi Vranja igraju skoro sve stndardne provotimke iz seniorske selekcije i iluzorno je da očekujemo više od časnog poraza – ističe trener Ranđelović.



ŽOK VRANjE – ŽOK MLADOST 3:0
Po setovima: 25:22, 25:16, 25:11.

Vranje: Veličković, Tamara Trajković, Marković, Tamara Mihajlović, Nedeljković, Maksić, Mišić, Janjic, Petrović, Emilija Mihajlović, Milica Trajković.

Mladost: Filipović, Djorđević, Anđelković, Cvetanović, Stanisavljević, Aritonović, Milošević, Grobelnik, Stosić.

Sudije:
Srđan Milić Pile (Vranje)
Meč trajao: 60 minuta

PRIPREME NA BESNOJ KOBILI
Prva ekipa ŽOK Vranje, otputovala je 8. januara na sedmodnevne pripreme na Besnoj kobili. Vranjanke su prvi deo sezone završila na drugom mestu Druge lige „Istok“, sa samo jednom izgubljenom utakmicom, i to od ekipe Studenta iz Niša.
Zoran Ristić, trener ekipe, smatra da su kvalitetne pripreme uslov za dobre rezultate i u nastavku sezone.
– Odlazimo na Besnu kobilu kako bismo podigli stepen fizičke spremnosti na viši nivo. Uz naporan rad očekujem da naše mlade odbojkašice još više napreduju i iskažu svoj neosporan kvalitet. Rad na duge staze, koji krasi naš klub, daje uveliko rezultate. Takmičarski, ali i u svakom drugom pogledu, jedan smo od najstabilnijih drugoligaša u Srbiji – kaže Ristić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar