Nokaut za Milijanu



Uspeh u Pančevu, Čeka se Svetsko prvenstvo

Uspeh u PančevuBokseri kluba mešovitih boilačkih veština MMA Iron, Mladen Mladenović i Miloš Kostić osvojili su zlatne medalje, a Dušan Trajković i Oliver Stojković srebrne u borbma SEMI PRo, u kavezu, na turniru „Combat Challenge 78 Srpska Sparta“, održanom u Pančevu, 22. decembra.



Mladen Mladenović je osvojio zlato u borbi sa Slobodanom Pavlovićem.

– To je još jedna moja pobeda u nizu koju sam rešio nokautom. U vrhunskoj sam formi i čekam nove  izazove. Ovu pobedu posvetio sam  devojci Milijani – kaže Mladenović.



Miloš Kostić, osvojio je zlato u borbi sa Igorom Todorovićem, iskusnim borcem.

– Todorović me je potcenio, to sam iskoristio i u drugoj rudni ga patosirao.  Ovo je bio najveći izazov za mene do sada, a zahvaljujem se trenerima koji su mi dali dragocene savete u toku borbe – navodi Kostić.

Dušan Trajković je osvojio srebro izgubivši od Milana Kosarića.

– Jedini sam radio borbu dve puta po pet minuta protiv domaćeg borca. Borio sam se kao lav, ali sam pregoreo u želji za pobedom i napravio neke greške koje su me koštale zlata – ističe Trajković.

Oliver Stojković osvojio je srebro pošto je izgubio od Dejana Cvijanovića.

– Dominirao sam tokom borbe i bio bolji u svim elementima. Sudije su mi oduzele pobedu, to su pokazali i zvižduci objektivne publike.

Slađan Stanojković Prike i Zoran Mladenović, instruktori kluba  prezadovoljni su reultatima svojih boksera.

– Svi su dali maksimum, pokazali su da su budućnost boksa MMA u Srbiji. Njima idu sve čestitke. Ovom prilikom, u ime kluba, želimo da se zahvalimo grdaskim vlastima, posebno Branimiru Stojančiću i Igoru Mladenoviću, koji su nam pomogli da otputujemo u Pančevo – ističe Stanojković i Mladenović.

 

Čeka se Svetsko prvenstvoBODI BILDING

Gold Džim stvarno zlatan

Bodi bilding klub „Gold Džim“ registrovan je 27. januara.2000. godine i od tada sa uspehom nastupa na raznim takmičenjima.

Predsednik kluba, ujedno trener i takmičar Boban Pešić kaže da je za 13 godina postojanja, klub učestvovao na mnogim takmičenjima i postigao  zavidne rezultate. – Imamo reprezentativce koji su osvajali medalje na balkanskim prvenstvima – kaže Pešić.

U 2012. godini, klub je učestvovao samo na tri takmicenja, ali je uspeo da osvoji 12 medalja: po pet zlatnih i srebrnih, dve bronzane i jedan pehar. Već su krenuli sa pripremama za narednu sezonu i očekuju još boolje rezultate.

-Očekuje nas Evropsko i Svetsko prvenstvo .Nadam se i verujem da ćemo na tim prvenstvima osvojati medalje – navodi Pešić.

Rezultati 2012. godini
1. decembar – državni kup u bendž-presu po GPC-pravilima u Beloj Palanci: Suzana Pešić 2. mesto u kategoriji žena do 67,5 kg. i 2. Stefan Manasic 1. mesto u juniorskoj kategoriji.
Predag Stanković 2. mesto u seniorskoj kategoriji do 82,5 kg, Miljan Smiljković 3. mesto u seniorskoj kategoriji do 100 kg, Boban Pešić 1. mesto u kategoriji veterana; 1. mesto za apsolutnog pobednika u kategoriji veterana i 3. mesto u seniorskoj konkurenciji do 90 kg.
8. decembar – otvoreni kup u bendž-presu u Crnoj Gori – Danilovgrad: Stefan Manasić 1. mesto u juniorskoj kategoriji.
15. decembar – gala kup u powerliftingu (disciplina snage u triatlonu) u Nišu. Suzana Pešić, 1. mesto u kategoriji zena do 72 kg i  2. mesto u apsolutnoj kategoriji žena i 2. mesto u totalu za žene.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar