Neograničeno za 30 evra



Treba još malo doplatiti za doček u Paraliji ili Ohridu

U Vranju je i ove godine dobra ponuda za doček u kafanama, restoranima, kafićima, pivnicama i klubovima, a vlasnici svima obećavaju nezaboravan provod. Međutim, za pedesetak evra po osobi agencije nude doček u Paraliji ili Ohridu



 



Treba još malo doplatiti za doček u Paraliji ili OhriduSkoro je na zidu prijatelja sa fejsbuka osvanuo status: „Doček nove godine kod mene kući! Ne plaća se ulaz i ništa ne dobijate za to. Zapravo, neću ni biti kući pa nećete moći ni da uđete, ali eto, imate bar jednu iskrenu ponudu, kakva god da je“! Oduvek je poslednji dan u godini bio prilika za ugostitelje da dobro zarade, a za zainteresovane da se provedu. Još početkom meseca krenulo je oblepljivanje grada reklamnim plakatima sa primamljivim ponudama za novogodišnju noć, za svačiji ukus.

U Vranju je i ove godine dobra ponuda za doček u kafanama, restoranima, kafićima, pivnicama i klubovima, a vlasnici svima obećavaju nezaboravan provod. Prosečna cena je tridesetak evra, za neograničeno piće, hranu i muziku, uživo naravno. Kafana Danguba za 3.500 dinara nudi bogat meni sa desertom i šampanjcem u ponoć, poklonima za najveseliji sto i za najlepšu damu i gospodina, kao i pet besplatnih vožnji taksijem nakon burne noći. Vlasnici popularne Underground pivnice svojim gostima za 25 evra nude neograničeno piće, večeru, flašu žestine na svakom stolu, uz uživo muziku, a u ponoć stižu i trubači da se, po njihovim rečima, u Novu godinu uđe u velikom stilu. Na Pržaru, za 3900 dinara dobijate provereno dobru hranu i piće, a goste će zabavljati bend sa pevačicom. Malo drugačija ponuda, bar kad je muzika u pitanju, je u kafiću TRENDY bivši Tropikano), gde za 25 evra i 300 dinara doplate za reprizu dočeka, goste očekuje neograničeno piće i hrana, uz di-džeja Selektu, a kasnije i uz živu muziku, kao i nezaobilazno iznenađenje u ponoć. Za sve one koji vole tvrđi zvuk, tu je bilijar klub Darkwood kod gradskog parka, gde svi zainteresovani po ceni od 1900 dinara mogu dočekati Novu godinu uz pop-rok bend City Quartet, švedski sto i neograničeno piće. Ukoliko dodate još dvadesetak evra, dakle za 45-50, možete dočekati Novu godinu u Paraliji ili Ohridu. Ovo su, kako saznajemo iz turističkih agencija u Vranju, najpopularnije destinacije ove godine. Gradski, kako rekoše zbog štednje, ne organizuju doček na trgu.

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar