Juniorke Vranja ubedljive u Bujanovcu

Eko Taxi Vranje

U šampionskom stilu

U šampionskom stiluJuniorska selekcija ŽOK Vranje, u 5 kolu MOS Leskovac, juniorsko Prvenstvo Srbije – prvi stepen, ostvarila je petu uzastopnu pobedu, ovog puta, savladavši ekipu BSK u Bujanovcu, rezultatom 3:0.Zoran Ristić, trener, smatra da njihove juniorke ove godine igraju u izuzetnoj formi i da su sazrele za veće domete.

– Sa lakoćom smo savladali Bujanovčanke, očekujemo da prvenstvo završimo u šampionskom stilu i da se dogodine ravnopravno borimo sa najboljim juniorskim odbojkaškim ekipama u Srbiji – navodi Ristić.

ŽOK (Bujanovac) – ŽOK Vranje 0:3
Po setovima: 16:25, 11:25, 12:25

BSK: Djorđević, Jelena Veličković, Stoilković, Stojanović, Stanković, K. Mladenović, Z. Mladenović, A.Veličković, Petrović.
Vranje: Stefana Trajković, Nedeljković, Milica Trajković, Pozdnjakov, Tamara Mihajlović, Emilija Mihajlović, Maksić.
Sudije: Stanković i Djorđević (Vranje)
Meč trajao: 50 min.
U 6. kolu ekipa Vranja dočekuje ekipu Mladosti Iz Vranja.

 

Prejake Leskovčanke
ŽOK VRANjE 2 – LESKOVAC 98 2 0:3
Po setovima: 26:28, 14:25, 23:25.
Vranje 2: Stojanović, Tamara Trajković, Mišić, Marković, Veličković, Mladenović, Janjić, Petrović, Milica Trajković.
Leskovac 98 2: Marković, M. Nikolić, Dimitrijević, Janjić, M. Stanković, Videnović, A. Nikolić, A. Stanković, Tasić, Veličković, Stojanović.
Sudije: Aleksić, Djorđević (Vranje).
Meč trajao: 75 minuta

KOŠARKA: PRVA SRPSKA LIGA

Jug ponižen u Leskovcu

Košarkaši leskovačkog Zdravlja, na svom parketu, pobedili su ubedljivo Jug rezulatom 92:73. Kao na treningu odigrali su prvo poluvreme, i bez velikog napora rešili su ga u svoju korist, 48:39. A onda su u trećoj četvrtini pokazali kolika je razlika u kvalitetu dveju ekipa. Poigravali su se sa Vranjacima i rešli četvrtinu u svoju korist, rezultatom 35:12. U poslednjoj četvrtini pružili su šansu rezervistima, smanjili gas kako ne bi ponizili protivnika.

KK ZDRAVLjE 09 – KK JUG 92: 73

Po četvrtinama: 24:17, 22:22, 35:12, 11:22.

 

ŠKOLSKI SPORT

„Dositej“ i „Peta škola“ najbolji u odbojci

Muška odbojkaška ekipa OŠ „Svetozar Marković“ i ženska OŠ „Radoje Domanović“ prvaci su opštinskog takmičenja u odbojci u konkurenciji osam školskih ekipa iz Vranja i okoline. 

Pioniri OŠ „Svetozar Marković“ lako su izašli na kraj u finalu sa vršnjacima iz OŠ „Radoje Domanović“, rezultatom 2:0.

U finalu devojčica, bilo je uzbuđenja na pretek. Odbojkašice OŠ „Radoje Domanović“ savladale su favorita takmičenja, odbojkašice ŠO „Dositej Obradović“, rezultatom 2:1.  

Osvajanjem prvih mesta plasirali su se na Okružno takmičenje školskih ekipa u odbojci.

Opštinsko takmičenje organizovao je Savez za školski sport i olimpijsko vaspitanje iz Vranja. Prvenstvo je održano Sportskoj hali.

 

   • Ostavi komentar