Banjčanin u Izvršnom odboru



Čeka kraj vanrednog stanja: Antić, Dvostruki strelac: Stošić

Čeka kraj vanrednog stanja: AntićAleksandar Antić, fudbalski trener iz Vranjske Banje koji jedini u okrugu poseduje „A“ licencu,  izabran je u Izvršni odbor trenerske organizacije Regiona istočne Srbije.



Privremeno rukovodstvo trenerske organizacije FSS sačekaće ponovljene izbore u regionalnim fudbalskim organizacijama, kako bi moglo da oformi republičke organe i da krene da radi.

S tim u vezi, organizovan je prvi od četiri takva skupa, u prostorijama Gradskog fudbalaskog saveza Niša. Prisustvovali su eminenti treneri, Miloljub Ostojić, Branko Babić i Miloš Paprica. U ime rukovodstva FS RIS, predsednika Gorana Milanovića, rad Skupštine pozdravio je i svaku vrstu podrške i pomoći obećao generalni sekretar FS RIS, Blagoje Milošević.



Skupštini je, od 21 prisustvovalo 16 delegata,  koji su jednoglasnom odlukom za novog predsednika izabrali prof.dr. Stanimira Joksimovića Tašu, a za potpredsednike Vladana Petrovića i Bogišu Stojiljkovića. U Izvršnom odboru od sedam članova našli su se i Miodrag Nikolić, Saša Ilić, Aleksandar Joksimović i Aleksandar Antić.

Vanredno stanje u Organizaciji trenera Fudbalskog saveza Srbije potrajaće do 27. decembra ove godine za kada je zakazana vanredna izborna Skupština.

 

Dvostruki strelac: StošićFUTSAL: PRVA LIGA SRBIJE

Piroćanci odneli bod

Vranje 2      Pirot 2

Fudbaleri Kluba malog fudbala Vranje, u 5. kolu Prve lige Srbije, igrali su nerešeno u derbiju “južne pruge” sa ekipom Pirota, 2:2.

Derbi je bio značajniji za Vranjance koji su osvajanjem jednog boda nagovestili da ih čeka duga i neizvesna sezona u borbi za opstanak u ligi.

Dalibor Stošić Daka, strelac dva gola za Vranje smatra da je njegova ekipa bila bliža pobedi, ali da im je sportska sreća okrenula leđa.

– Ekipa Pirota je dokazala da je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela prvenstva. Igraju čvrsto, borbeno, imaju dovoljan fond igrača i teško ih je pobediti. Pali smo psihološki, jer je ovo bio za nas važan meč, stvarali smo šanse i promašivali. Moraćemo to da ispravimo kako bismo pobegli iz opasne zone ispadanja. – kaže Stošić.

U redovnom 5. kolu Prve futsal lige Srbije postignuti su sledeđi rezultati: Kolubara -Marbo Intermeco 3:8, Kopernikus Vidre – Ekonomac 1:3, Bečej – VIK Naisus 3:5. Tango Liman – Smederevo, 23. decembar.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar