Studenti brojali do 11



Bruka u Kragujevcu: KMF Vranje

Bruka u Kragujevcu: KMF VranjeFudbaleri Kluba malog fudbala Vranje poniženi su od Ekonomca u 2. kolu Prve lige, pošto je aktuelni  šampion Srbije slavio sa 11:1.



Fudbaleri Ekonomca furiozno su počeli utakmicu i prosto pregazili ekipu Vranja, koja je u Kragujevac doputovala u okrnjenom sastavu i bez prvog golmana. Međutim, iako je primio 11 pogodaka, rezervni golman Milan Nikolić bio je najbolji igrač u ekipi i prosto je neverovatno šta je sve odbranio, jer su kragujevački „studenti“bombardovali njegov gol, šutirajući iz svih pozicija.

Goran Jović Beli, trener Vranja, ne krije razočarenje igrom i ponašanjem svojih fudbalera, nakon poraza u prva dva odigrana kola u Prvoj ligi Srbije. Vranjanci su u 1. kolu izgubili u Novom Sadu, od prosečne ekipe Tango Limana, rezultatom 6:2. 



– Normalno je da sam ljut na svoje igrače jer su dozvolili da prime 11 golova na jednoj utakmici, što se odavno nije desilo. Ekipa Ekonomca jeste kvalitetnija, ali ponašenje mojih fudbalera nije bilo adekvatno i zbog poraza u prvoj utakmici u Novom Sadu. Ovde nismo doputovali da pobedimo, ali smo želeli da se spremimo za utakmicu sa Bečejom, koja nas očekuje naredne subote u Vranju. Nisam očekivao ovako ubedljiv poraz, iako smo nastupili bez prvog golmana Žikice Ristića, koji se povredio na prethodnoj utakmici u Novom Sadu. Međutim, naš drugi golman, Milan Nikolić, nije kriv za ovako katastrofalan rezultat. Ne znam kako ćemo se oporaviti od ova dva poraza. Obavićemo razgovor sa igračima, nismo profesionalan klub da nekog kažnjavamno, ali moramo da se dogovorimo da ne brukamo grad, klub, pa, na kraju, i sve nas – kaže Jović.

Trener Vranjanaca navodi da je neizvesnost na ovoj utakmici kratko trajala.

– Kocić je doveo Kragujevčane u vođstvo u trećem minutu, nesporazum Jovanovića i Rajčevića iskoristio je Žike Stojanović i izjednačio rezultat. Ostalo je bilo stvar rutine domaćih fudbalera koji su kao ekipa, po kvalitetu, na  11. mestu u Evropi. Grcić, Kocić Rajčević i Bojović šetali su se kroz našu odbranu i na kraju prvog poluvremena bilo je  5:1 – navodi Jović.

U drugom poluvremenu trener Ekonomca   pružio je priliku mladim fudbalerima koji su je u potpunosti iskoristili, poput Vesića, Radina i Jovanovića. Nemilosrdno su punili mrežu nemoćnog golmana Nikolića.

U ekipi Vranja svi su, osim golmana Milana Nikolića, razočarali igrom i odnosom prema klubu.

U narednom, 3. kolu, fudbaleri Vranja dočekuju ekipu Bečeja i biće to derbi ekipa koje će se boriti za opstanak u Prvoj ligi.

Trener Jović naglašava da je sve, osim pobede, ravno katastrofi.

– Moramo ući u utakmicu hladne glave, psihološki spremni kako bismo zabeležili pobedu i izašli iz igračke i rezultatske krize. Imamo kvalitet, nadam se i podršku naših vernih navijača i to moramo da iskoristimo – kaže Jović.   

KMF EKONOMAC – KMF VRANjE 11:1 (5:1)

KRAGUJEVAC – Hala: “Jezero”. Gledalaca: 250. Sudije: Bojan Spasić (Lazarevac) i Nebojša Pantić (Beograd). Strelci: Kocić u 3, 9. i 40, Grcić u 8, Rajčević u 14, Bojović u 20, Vesić u 22. i 39, Radin u 28, Da Kosta 33. i Cvetanović u 40. za Ekonomac, a I. Stojanović u 4. minutu za Vranje. Žuti kartoni: I. Stojanović, Krstić, Djorđević (Vranje). Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 8 (5+3), Vranje 6 (2+4).

EKONOMAC: Jovanović, Bojović, Kocić, Rajčević, Janjić, Grcić, Cvetanović, De Souza, Radin, Vesić, Da Kosta, Aksentijević.

VRANjE: M.Nikolić, Stošić, I. Stojanović, P. Nikolić, Krstić, Simić, Djorđević, Stojković, N. Stojanović, Novković.

IGRAČ UTAKMICE: Mladen Kocić (Ekonomac).

Rezultati 2. kola: KMF VIK Naisus – Futsal klub Kolubara 3:1, KMF Ekonomac – KMF Vranje 11:1, KMF Smederevo – KMF Marbo Intermeco 0:0, KMF Bečej – KMF Tango Liman 6:4, KMF Pirot – KMF Kopernikus Vidre 3:0.
KMF Ekonomac        2          2          0          0          14        1          6
KMF VIK Naissus 2          2          0          0          6          3          6
KMF Marbo Intermeco     2          1          1          0          3          0          4
Futsal klub Kolubara        2          1          0          1          9          6          3
KMF Tango Liman  2          1          0          1          10        8          3
KMF Pirot  2          1          0          1          3          3          3
KMF Bečej    2          1          0          1          9          12        3
KMF Smederevo      2          0          1          1          0          3          1
KMF Kopernikus Vidre    2          0          0          2          2          6          0
KMF Vranje  2          0          0          2          3          17        0
Parovi 3. kola: KMF Vranje – KMF Bečej, Futsal klub Kolubara –  : KMF Pirot, KMF Tango Liman – KMF VIK Naisus, KMF Kopernikus Vidre – KMF Smederevo, KMF Marbo Intermeco – KMF Ekonomac.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar