Počeo festival dečjeg fudbala



OFK Vranje - 2003., Vidovdan - Preševo - 2001., Vranjska Banja - 2001.

OFK Vranje - 2003.Vranjska Banja - 2001.Mini Maksi liga Srbije krenula je sa takmičenjem u Vranju, u balonu „Prestiž“. Prijavile su se 32 ekipe, po godištima od 2001. do 2004.



OFK Vranje, kao i ranijih godina, ima sve selekcije, pa i 2005. Trener Boban Paunović navodi ciljeve lige:

– Takmičenje je festivalskog tipa. Primarni cilj je popularizacija fudbala i upoznavanje najmlađih sa osnovnim pojmovima sportskog takmičenja kroz pozitivna iskustva, sa željom da se trajno opredele za ovaj sport. Briga o najmlađima i njihova edukacija u sportu su istovremeno od prioritetnog značaja za njihov duhovni i telesni razvoj, kao i za usvajanje i negovanje plemenitih životnih vrednosti – kaže Paunović.



Vidovdan - Preševo - 2001.U Vranju su, u festivalskom delu takmičenja, odigrana tri kola. U 3. kolu viđen je atraktivan fudbal malih majstora, posebno su oduševili susreti ekipa OFK Vranje i Jedinstva iz Bošnjaca, kao i ekipe Vranjske Banje i Vidovdana iz Preševa.

OFK Vranje – Jedinstvo (B) 4:0
(2001.godište)
Za OFK Vranje su nastupili: Bogdan Stošić, Luka Stošić, Jovan Stojilković, Žikica Ilić, Strahinja Stevanović, Ognjen Trajković, Vlada Stevanović, Stefan Pešić, Nikola Spasić, Lazar Ilić, Nemanja Trajković.

OFK Vranje – Jedinstvo (B) 3:4
(2002. godište)
Za OFK Vranje su nastupili: Andreja Jović, Bojan Vasić, Nikola Stošić, Veljko Stojanović, Vladimir Nedeljković, Luka Mladenović, Vojin Stošić, Aleksandar Vasić, Nikola Simić, Dimitrije Stanimirović, Nemanja Dimitrijević.

OFK Vranje – Jedinstvo (B) 2:3
(godište 2003.)
Za OFK Vranje su nastupili: Dejan Trajković, Vukašin Nastić, Ognjen Stevanović, Mihajlo Cvetković, Mario Harmanas, Despot Mihajlović, Andrija Dimić, Nikola Stevanović, Vuk Tasić, Luka Jovanović, Dušan Janjić, Stefan Stojković.

Vranjska Banja – Vidovdan 2:1
(2001. godište)
Za Vranjsku Banju su nastupili: Nemanja Tasić, Lazar Ristić, Veljko Ristić, Danijel Stanojković, Nemanja Mančić, Mihailo Stamenković, Petar Kostić, Filip Tasić, Aleksandar Georgijev.
Za ekipu Vidovdan iz Preševa su nastupili: Novak Djorđević, Stefan Zarić, Milan Spasić, Nikola Stojanović, Skender Ajeti, Miloš Mladenović, Aca Mladenović, Miloš Djorđević, Lazar Miljković, Armando Azirović, Miloš Kitanović, Uroš Pavlović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar