„Radoje“ najbolji u košarci



Najbolji u Vranju: muška i ženska ekipa OŠ Radoje Domanović

Najbolji u Vranju: muška i ženska ekipa OŠ Radoje DomanovićŽenska košarkaška ekipa OŠ “Radoje Domanović” školski je prvak Grada Vranja i plasirala see za Okružno takmičenje gde slovi za favorita.



– Odigrali smo kavlitetnije od drugih jer smo se dobro pripremali i redovno trenerali. U finalu smo pobedili OŠ “Predrag Devedžić” iz Vranjske Banje sa 10 razlike. Očekujem sve bolje igre i pobedu na okružnom takimčenju – kaže Marjan Stanojković, trener i nastavnik fizičkog vaspitanja u školi.

Za ekipu OŠ “Radoje Domanović” nastupile su: Milena Bandović, Anastazija Pavlović, Anastasija Stošić, Anđela Tasić, Sofija Pavlović, Miljana Pešić, Kristina Krstić, Valerija Mitrović, Anja Stojković, Emilija Mihajlović i Anđela Blagojević.



Nakon ženske, i muška ekipa OŠ “Radoje Domanović” osvojila je prvo mesto i naziv najbolje na teritoriji grada. U finalu savladalki su vršnjake iz OŠ “Svetotar Miletić” sa pet poena razlike.

– Utakmica je bila borbena, pokazli smo da smo kvalitetniji od ostalih. Očekujem sve bolje igre i uspeh na Okružnom takmičenju – ističe Stanojković..

Za ekipu OŠ “Radoje Domanović” nastupili su: Aleksandar Arsić, Nikola Cvetković, Vladan Ilić, Veljko Krstić, Vukašin Stanković, Dušan Stošić,  Marko Tasić, Lazar Nikolić, Nikola Popović, Miloš Stojanović, Kristijan Stošić i Stefan Djorđević.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar