A možda, možda i nešto više



Tražim strastvenog, divljeg muškarca: Višnja, Favoritkinja u takmičenju za najljubavnicu: Kamenjarka

Studentkinje poput Višnje, domaćice, službenice, tinejdžerke, raspuštenice i udovice, one koje su odlučile „da budu malo nestašne“ ili im je dosadilo da budu uzorna čeljad prikovana za šporet, na specijalizovanim sajtovima nude svoje fotografije i pozivaju muškarce „istih interesovanja“ na druženje



 



Tražim strastvenog, divljeg muškarca: Višnja– Ćao, ja sam Višnja. Iz Vranja sam, ali sam danas u Beogradu, poslovno. Da, želela bih da se upoznamo!

Ovako otprilike započinje SMS prepiska sa devojkom koja se na jednom portalu za odrasle redstavlja kao Vranjanka, rođena 1980, „vatrena u krevetu, ume da pruži nezaboravne trenutke muškarcu sa kojim je“. Višnja ne traži mnogo, samo „strastvenog, divljeg muškarca, koji može da zadovolji njene seksualne potrebe i želje“. A ako je i u radnji ono što je u izlogu, onda taj stvarno treba da bude baja.

Kao svaki uzoran domaćin, prekinuo sam prepisku kad je stvar počela da se komplikuje, odnosno kad je Višnja zatražila da joj pošaljem svoju fotografiju i ostale generalije kako bi odlučila želi li da se upoznamo, pošto smo ustanovili da sam u izvesnim godinama koje nisu za šalu, duhovit i šarmantan, a ona upravo voli takve muškarce.

SAMO DA ODEM ODAVDE

Višnja je jedna od nekoliko desetina Vranjanki koje na internetu traže partnere za druženje, izlaske, dokolicu, ćaskanje…a možda, „možda i nešto više“! Studentkinje poput Višnje, domaćice, službenice, tinejdžerke, raspuštenice i udovice, one koje su odlučile „da budu malo nestašne“ ili im je dosadilo da budu uzorna čeljad prikovana za šporet, na specijalizovanim sajtovima nude svoje fotografije i pozivaju muškarce „istih interesovanja“ na druženje.

Višnja u SMS prepisci tvrdi da nije prostitutka i da ne naplaćuje seks, ako do njega dođe, a na logično pitanje zašto bi jedna mlada, lepa i zgodna devojka tražila partnera na ovakav način odgovara:

– To me pali, dosadili su mi tipovi koje svakodnevno viđam po gradskim kafićima – poverila se Milanu, četrdesetogodišnjem profesoru novinarstva koji predaje na jednom privatnom fakultetu u Nišu, kako se autor lažno predstavio.

Preko istog sajta na druženje poziva i devojka koja se predstavlja kao Gica. Mlađa je od Višnje (1986.) a fotke koje je postavila eksplicitnije se od njenih.

Favoritkinja u takmičenju za najljubavnicu: KamenjarkaU njenom slučaju svako pitanje o motivima je suvišno jer Gica otvoreno kaže da je „mlada, provokativna, želela bih da se dobro i bogato udam, ali je u Vranju teško naći takvog. Spremna sam da odem bilo gde, samo da pobegnem iz Vranja“.

Ovaj očajnički vapaj dopunjen je detaljima gde Gica jasno kaže šta traži: „Osobu za seks, avanturu, zajednički život“!

Kada na internet pretraživaču ukucate rečenicu tipa „seks vranje lični oglasi“ videćete da ljubav, druženje a možda i nešto više traže i dame u nekim ozbiljnijim godinama. Gospođa koja se predstavlja kao Teta Natalija iz Vranja, rođena 1964, publici uz vrlo eksplicitne fotografije nudi i svoju životnu priču: „Sama sam već tri godine, za to vreme sam imala par kraćih vezica, što mi se jako svidelo i odlučila sam da od sada imam samo takve veze, jednom sam se zavezala i to mi je dosta do kraja zivota. Evo ih moje sličice, naravno nisam htela da postavim ni jednu sa licem, zna se i zašto. Ocekujem da me kontaktiraju slobodni muškarci do 50 godina, prvo sms“!

Na internetu ima za svakoga po nešto. Blagica Stamenković očito ne želi da se krije jer je teško poverovati da bi ovo ime neko izabrao za umetnički pseudonim. Blagica nije postavila fotografiju, ali ponekad reči govore više od slike. Dakle, Blagica ima 36 godina, govori nekoliko jezika, biseksualna je i bezgranično iskrena:

Tu, na sledećem „kliku“ je i Sonja, čiji profil dosta govori o njoj, njenim afinitetima i namerama. Kao u replici iz Tesne kože, kad Rahela Ferari pita onog fotografa „a glava, gde je tu glava?“ a zatim konstatuje „sve same noge i gola dupeta“, tako i Sonja ističe atribute bez lica, ali pod tušem, valjda da deluje erotičnije:

„Volim seks“ – priznaje ona – „ali volim i da živim lepo“ – otklanja nedoumice.

Ipak, apsolutni hit među sajtovima ove vrste, je onaj na kome korisnici svojim glasovima biraju naj ljubavnicu. Sudeći prema komentarima, Maja sa nadimkom Kamenjarka iz okoline Vranja, rođena 1979, nalazi se među favoritkinjama. U interjuu koji je dala za sajt ova devojka kaže da nema omiljenu pozu u vođenju ljubavi, da se prijavila kako bi upoznala dobre frajere i dodaje kako veruje u pobedu jer je ubeđena da ima šta da pokaže.

Za kraj, malo tradicije. Koštana (40)  pita „ima li ga Mitke da ugasi ovaj nemir“, zatim Majda (41) koja očito naginje ka filozofiji kad kaže da kako je „čudno kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam to malo nedostaje…“, pa onda gospođa koja za sebe kaže da „nisam zgodna, al sam neophodna. Ti i ja, kao spoj vrelog zejtina i hladne vode“, pa Vranjanče i Vranjanka, Viktorija, Znatiželjna i Micamaca, plavuša koja ne može da nađe posao u struci „tako da radim sve“! Aferim!

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar