Vranjanke ubedljive u Boru



Čeka se Milenium, Novi igrač Prokuplja: Ranđelović

Čeka se MileniumOdbojkašice Vranja ubedljivo su savladale ekipu Bora rezultatom 3:0, u 2. kolu Druge lige “Istok”,.



– Kvalitetnija smo ekipa od Bora i dominirali smo u svim elementima igre. Ovo je bila rutinska pobeda, zagrevanje za naredni susret kada nam dolazi ekipa niškog Milenijuma, jedna od najboljih u ligi – ističe Jovica Ilić, potpresednik kluba.

ŽOK BOR – ŽOK VRANjE 0:3



Po setovima: 19:25, 15:25, 17:25.

Bor: Ljubenović, K. Stevanović,  Simonović, Badzić, M. Stevanović, Lukić, Bogdanović, Rankić, Antić, Bošković, Velković, Žikić.

Vranje: Stojanović, Nedeljković, Trajković, Pozdnjakov, Marković, Novković, Mihajlović, Mikić,  Djorđević, Rangelov, Janjić.

Meč trajao: 80 min.

Sudije: Jovanović (Niš) i Dobrivojević (Zajecar).

Rezultati 2. kola: Bor – Vranje 0:3, Milenijum – Paracin 3:0, Jagodina – Pirot 3:0, Student – Leskovac 3:0, Majdanpek – Toplicanin 3:1.

U narednom kolu ekipa Vranja docekuje prvoplasiranu ekipu Milenijuma u subotu 03. novembra od 20 časova u maloj sali Sportske hale.

ODBOJKA: MLADOST SLAVILA U KURŠUMLIJI
Bolji od «vitezova»

Odbojkaši Mladosti ostavrili su prvu pobedu u Drugoj ligi “Istok, u Kuršumliji protiv ekipe Topličkih Vitezova.
Puleni trenera Miška Petrova ušli su u meč kao favoriti Bilo je povremenih oscilacija u igri, ali je kvalitet ipak došao do izražaja.
– Zadovoljni smo igrom. Manić, Nakić, Nikolić, Djorđević, Poznjakov i ostali pokazali su da će biti “tvrd orah” za favorite u ligi, ekipe Niša, Timoka, i niške Desetke. Mi ćemo s pravom, konkurisati za mesto u samom vrhu tabele – kaže Miško Petrov, trener Mladosti.

Rezultati 2. kola: Toplički Vitezovi – Mladost 1:3, Desetka – Radan 3.2, Knjaževac – Niš 0:3, Timok – Pirot 3:0, Milenijum – Ozren 3:0.
Tabela. Niš 6, Timok 6, Desetka 5, Mladost 3, Knjaževac 3, Milenijum 3, Ozren 3, Radan 1, Toplički Vitezovi 0, Pirot 0.
Rezultati 3 .kola: Mladost _ Milenijum, Ozren – Desetka, Pirot – Zoplički Vitezovi, Niš – Timok, Radan – Knjaževac.

 

DRUGA EKIPA ŽOK VRANjE NASTAVLjA SA POBEDAMA

Lako u Bujanovcu

Druga ekipa odbojkašica Vranja nastavlja sa uspesima u Međuokružnoj odbojkaškoj ligi Leskovac. U Bujanovcu je sa 3:0,  nakon samo 57 minuta igre, savladan BSK

– Naša mlada ekipa, sastvaljena od pionirki i kadekinja, pokazuje, iz kola u kolo, raskošan talenat i veliki potencijal. Zadovoljni smo pristupom igri naših odbojkašica i željom da iz svakog meča izađu kao pobednice – ističe Jovica Ilić, potpredsednik ŽOK Vranje.  

ŽOK BSK (Bujanovac) – ŽOK Vranje II 0:3

Po setovima: 08:25, 12:25, 23:25.

Bsk: Veličković, Stoilković, Stojanović, Nakić, Manasijević, Stanković, Batinić, Mladenović, Djorđević, Petrović, Stoilković, Kostić.

Vranje II: Stojanović J., Tamara Trajković, J. Veličković, Anđela Velicković, Petrović, Marković, Mišić, Janjić, Milica Trajković.

Sudije: Milić i Jovanović ( Vranje)

Meč trajao:57 minuta

U narednom kolu ekipa Vranja 2 dočekuje ekipu Pande iz Vranja.

 

Novi igrač Prokuplja: RanđelovićODBOJKA: RANDjELOVIĆ NAPUSTIO MLADOST

Topličanin kao izazov

Nikola Ranđelović (22), jedan od najtalentovanijih mladih vranjskih odbojkaša, novi je član OK Topličanin iz Prokuplja, koji se takmiči u Prvoj „B“ligi.

Ranđelović je ponikao u poznatoj odbojkašoj školi OK Vranje, gde se svojim kvalitetima na mestu srednjeg blokera posebno isticao u mlađim selekcijama. Bio je kapiten ekipe u seniorskoj konkurenciji.

Zbog nemogućnosti da napreduje prešao je u lokalni OK Mladost, ali i tamo je ubrzo zavladala slična situacija kao u OK Vranje, pa je ove sezone rešio da ode iz Vranja.

– U Prokuplju su mi ponuđeni odlični uslovi, a najbitnije je što ću igrati Prvu ligu – kaže Ranđelović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar