Stojanović ponovo prvak Srbije



Stojanović (drugi s leva), Jaka slovenačka liga

Stojanović (drugi s leva)Slavoljub Stojanović, dizač tegova TAK Simpo, osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju na državnom prvenstvu Srbije u disciplini Bendž pres u teškoj kategoriji. Stojanović je titulu prvaka Srbije, u svojoj kategoriji, osojio po četvrti put za redom.



– Na prvenstvu su iz TAK Simpo učestvovali, u svojim kategorijama i Ivan Stanković, Bane Stanojković i Boban Denković. Sva trojica su osvojili treće mesto i bronzane medalje – ističe Janča Zlatković, jedan od trenera u klubu..

Na prvenstvu Srbije učestvovala su 62 takmičara iz cele Srbije.



Sva četvorica takmičara iz Vranja, svojim rezultatima izborili su pravo učešća na Evropskom prvenstvu u bendž presu koje će se održati sledeće godine u Bačkoj Palanci.

 

Jaka slovenačka ligaMiljković osvojio Sloveniju

Lepo mi je u Rogoškoj Slatini

Miloš Miljković (28), iskusni košarkaš koji je ponikao u hanskoj Moravi,  igra sa velikim uspehom za slovenačkog prvoligaša KK Rogoška Slatina.

Igra na poziciji centra i krilnog centra. Visok je 2,05 i odlikuje se kvalitetniom skok igrom pod košem, što mu je u više navrata donelo titulu najkoriosnijeg igrača u košarkaškom takmičenju Slovenije.. 

– Navikao sam se na slovenačku Prvu ligu, igram u kontinuitetu dobro i oveg leta odlučio sam da nastavim saradnju sa ekipom Rogoške Slatine. Sklopili smo ugovor na još godinu dana na obostarno zadovoljstvo. Zadovoljan sam uslovima i primanjima u renomiranom klubu – izjavio je Miljković.

Popularni Miki je afirmaciju stekao u KK Zdravlje, kada su Leskovčani bili standardni prvoligaši.

Miljković je promenio više klubova, a u poslednje vreme igra u Sloveniji. Pre odlaska u Sloveniju nastupao je kratko vreme za KK Jug kada su vranjanci izborili mesto u Prvoj „B“ ligi.

 

KOŠARKA: MLADjE KATEGORIJE – PIONIRI
Nikolić punio koš

KK PANTERI I – KK RADNIK II 54:23
Po četvrtinama: 18:8, 18:2, 10:2, 8:11.
Panteri I: Ž. Ilić 4, Jovanović 4, Nikolić 19, Seiranović 6, Stevanović 4, Milovanović 4, Janjić 4, Anđelković, Mitrović, Jančić 2, Tončić 1, Stoimenović 10. Trener: Nikola Radisavljević.
Radnik II: Dimčić, Nikčević 7, Arizanović, JOvanović, Stanojković, Micić, Destani 2, Stojanović 2, Jovanović, Petković, Veselinović 1, Milenković 11. Trener: Stanisavljević.

KADETI

Janković i Savić u formiu

KK PANTERI (JUG) – KK PROKUPLjE 72:52

Po četvrtinama: 24:8, 11:12, 20:10, 17:22.

Panteri (Jug): Trajković 12, Djorđević 9, Savić 16, S. Trajković 6, Janković 17, Tasić, Stajić 2, A. Petrović 2, Nikolić 2, D. Petrović, Stamenković 4, Rašić 2. Trener: Marjan Stanojković.

Prokuplje: Petrović 3, Ristić 2, Lazović 14, Troter, Rančić 3, Miljković 6, Čermov 1, Simić 2, Srbović 2, Veljković 14, Tasić, Jocić 2. Trener: Jocić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar