ZORAN NAJDIĆ U SPS?



Glasina da Zoran Najdić, doskorašnji član Gradskog veća zadužen za kulturu iz Demokratske stranke prelazi u Socijalističku partiju Srbije, postala je čaršiji zanimljiva još letos, nakon pada demokrata s vlasti. Ovih dana, međutim, dodatno je dobila na značaju pošto je Gradski odbor DS odlučio da se u trci za predsednika stranke, između Borisa Tadića i Dragana Djilasa, opredeli za gradonačelnika Beograda. Naime, poslovično dobro obavešteni izvori kažu da odluka vranjskih demokrata nikako nije bila jednoglasna, kako su to čelni ljudi odbora predstavili medijima. Prema istim izvorima, upravo je Najdić taj koji remeti koheziju koja navodno vlada u odboru.



Zoran Najdić demantuje svaku mogućnost prelaska u SPS, ali kaže kako zna motive takvih glasina:

– U poslednje vreme često se viđam sa gradonačelnikom Zoranom Antićem oko Strategije kulture, dokumenta koji sam počeo da radim dok sam bio u Gradskom veću, pa taj posao sada treba završiti. Ali, nikada mi na pamet nije palo da pređem u SPS, mada sam i ja čuo za takve priče – kaže Najdić.



Na drugoj strani Branimir Stojančić, predsednik Izvršnog odbora vranjskog odbora SPS, deluje prilično zagonetno:

– Možda – kaže Stojančić uz smešak.

Stojančić, sva je prilika, veoma ceni Najdića, osim ako se ne radi o takozvanom „spinovanju“:

– Ako već nije postao naš član, mi računamo na njega. Vrata SPS-a su za Zorana Najdića širom otvorena. Ako postane naš član biće visoko kotiran u stranci.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar