Sakupili se i krenuli



ŽOK Vranje, RK Vranje, Stamenković, Djorđe Stošić i Nikola Ristić

Košarkaši Juga, kasnije nego što je planirano, otpočeli su pripreme za takmičenje u Prvoj srpskoj ligi “Istok”. Dejan Petrović, trener, od 22. avgusta ima na raspolaganju 15 igrača koji treniraju i konkurišu za najbolji sastav. Za sada je sigurno da se u Jug vratio Aleksandar Popović koji je nastupao za bujanovački BSK Junior. Očekuje se i dolazak veterana Saše Stankovića iz bujanovačkog BSK Juniora.



 

SUMRAK BUJANOVAČKE KOŠARKE



Ugasio se BSK Junior

ŽOK VranjeODBOJKA (Ž): KUP SRBIJE, TREĆE KOLO

Oproštaj od takmičenja

Odbojkašice Vranja u trećem kolu Kupa Srbije izgubile su na svom parketu od niškog Studenta, rezultatom 3:1 po setovima.

 

RUKOMET (M): VRANjANCI KRENULI SILOVITO

Milenković briljirao

RK Vranje, StamenkovićRukometaši Vranja krenuli su silovoto u prvenstvu Druge lige grupa „Morava“ i u Nišu, u 1. kolu, savladali drugu ekipu Železničara, rezultatom 42:18.

 

STRELjAŠTVO: KADETI VRANjA NAJBOLjI U SRBIJI

Ristić prvi, Stošić treći

Djorđe Stošić i Nikola RistićKadeti SK Vranje osvojili su prvo mesto na državnom prvenstvu održanom u Ćupriji, a povodom 125 godina streljačkog sporta u Srbiji. Mladi Vranjnaci su prvo mesto osvojili pogodivši 769 krugova.

Drugoplasirana ekipa bila je Mladost iz Inđije, dok je Kolubara iz Lazarevca osvojila treće mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji strelci iz Vranja osvojili su dve medalje. U gađanju malokalibarskom puškom u disciplini 30 metaka ležeći, u konkurenciji 33 takmičara, Nikola Ristić je sa 269 krugova osvojio zlatnu medalju dok je treće mesto osvojio Vranjanac Djorđe Stošić koji je pogodio 263 kruga.

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar