Bekuta voli putare



Ana Bekuta, zvezda večeri, nije se libila da pozdravi Milutina Mrkonjića, njenog vernog obožavaoca i pratioca



 



BIOGRAFIJA
Vedrana Dimić,
najlepša devojka juga Srbije:
– rođena 23.11.1995.
godine u Vranju
– učenica srednje PTT
škole u Beogradu
– interesovanja:
plivanje, trčanje, ples.
– planovi: da se proslavi
kao manekenka

Dvadeset minuta pre zvaničnog početka večernjeg programa ispred bine se već okupio narod. Prvi red , levo od bine, rezervisan je za sponzore i novinare, a prva dva reda neposredno ispred bine za zvaničnike Vranja i Vranjske banje (iz redova socijalista), kao i goste poput ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića.

UGAONA GARNITURA I 500 EVRA
Vranjanka Vedrana Dimić (17) učenica srednje PTT škole u Beogradu na ovogodišnjoj kulturno-turističkoj manifestaciji u konkurenciji od 15 devojaka iz Vranja, Vladičinog Hana, Surdulice, Bujanovca, Preševa i Gnjilana ponela je titulu najlepše devojke juga Srbije. Vedrana Dimić dobila je od sponzora koznu ugaonu garnituru u vrednosti od 2000 evra firme Diva Divani iz Vranjske banje, sedam dana u Vrnjačkoj banji, 500 evra od Novice Tončeva, garderobu i vaučere ostalih sponzora.
„Mis šarma“ Sara Asanović, prva pratilja Jovana Ristić, i druga pratilja Anđela Blagojević, dobile su od sponzora novčane nagrade, nakit, vikend na Besnoj kobili i vaučere ostalih sponzora.
Ove devojke očekuje takmičenje za mis juga Srbije a ukoliko neka od njih pobedi imaćemo priliku da je bodrimi na takmičenju za izbor mis Srbije.

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar