„Carići“ nam mnogo duguju



Oslonac na mlade snage: Davor Tasić,

Oslonac na mlade snage: Davor TasićFudbaleri Dinama od nedelje kreću u borbu za bodove u novoj sezoni Srpske lige „Istok“. Posle napornog rada na pripremama očekuju osvajanje prvih bodova, na svom terenu, protiv niške ekipe Car Konstantina.



RISTIĆ PODNEO OSTAVKU
Razočaran sam
Joca Ristić, podneo je (ne)očekivano ostavku na funkciji koordinatora mlađih kategorija u Dinamu. Za njega se, u protekom periodu, vezuje konsolidacija stanja u mladim selekcijama, poboljšanje uslova rada i odlični rezulati u protekloj sezoni. Pioniri su osvojili prvo mesto u ligi RIS grupa „Jug“ i igrali baraž meč za popunu Kvalitetne lige Srbije, gde su bili neuspešniji od ekipe Župe iz Aleksandrovca (1:4, 3:1). Omladinci i petlići osvojili su drugo mesto u svojim ligama, a kadeti bili u gornjem delu tabele.

– „Carići“ iz Niša nam mnogo duguju od prošle sezone, kada smo u Vranju izgubili, rezultatom 2:1, po meni nepravedno. U Nišu smo ih nadigrali, ali smo loše rezultatski prošli. Tamo smo izgubili sa 1:0. Zato naši igrači imaju veliki motiv za revanš i daće sve da ostvarimo prvu pobedu, koja je na satartu prvenstva izuzetno važna – kaže za „Vranjske“ Davor Tasić, trener Dinama.



(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar