Asfaltirana samo jedna ulica



Novcem za tekuću godinu plaćaju se obaveze iz prošle, što je dugogodišnja praksa koju su nasledili i Dejan Stanojević i Dragan Stojković i Nebojša Nikolić, pri čemu se dug Direkcije približio cifri od milion evra



 



Procenat realizacije komunalnog programa za 2012. meri se promilima. Do sada je asfaltirana svega jedna ulica – Vase Smajevića.

Tim povodom, Nebojša Bote NIKOLIĆ (SNS), koji je krajem jula na čelu Direkcije za razvoj i izgradnju zamenio demokratu Dragana STOJKOVIĆA, kaže da će sve detalje oko dosadašnjih poslova saopštiti na konferenciji za novinare koju je zakazao za petak (17. avgust):

– Sada mogu samo da kažem da ništa iz programa za ovu godinu nije urađeno – kaže Nikolić i dodaje da Direkcija do kraja godine neće da započinje nikakve poslove iz Komunalnog programa.

Objašnjenja za zastoj ima više, a sva su prilično banalna.

– Kompanija Putevi iz Užica, koja je na tenderu dobila posao iz Komunalnog programa za prošlu godinu, tražila je avans od 20 miliona dinara. To nismo mogli da im platimo pa smo morali da ponovimo čitavu proceduru koja je vrlo komplikovana i traje nekoliko meseci. Posao je dobila firma 5D a sa radovima smo krenuli tek septembra, tako da ove godine završavamo obaveze iz prošle – objašnjava Stojković, dodajući da je za zastoj upoznato i prethodno gradsko rukovodstvo.

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar