Letnji kamp na Vlasini



Trener Milenković sa učesnicima na jednom od ranijih takmičenja, Druženje i naporan rad: KK Feniks, Iskustvo: Dragan Nikolić

Trener Milenković sa učesnicima na jednom od ranijih takmičenjaPetoro Vranjanaca učestvovalo je na letnjem stonoteniserskom kampu na Vlasini, koji se održao od 16. do 23. jula. To su: Petar Filipović, Djorđe Prokić, Nemanja Dojčinović, Dušan Petričević i Anđela Djorđević.



Na kampu su sa polaznicima radili treneri RSTSN: Predrag Bosić i Branislav Milenković, inače igrač i trener STK Vranje. Na kampu je bio prisutan lekar i rukovodioc koje je odredio UO RSTSN.

Vranjski stonoteniseri bili su u grupi od 17 učesnika kojima je odlukom UO RSTSN odlučeno da sa 50% participiraju troškovi kampa, zbog uspešnih rezultata ostavrenih na proteklim prvenstvima centralne Srbije.



-Radili smo sve vrste tehnike u stonom tenisu, radilo se i na kondicionoj spremi učesnika kampa. Kamp je prošao uspešno i pokazao da se po kvalitetu izdvaja u Srbiji i da nije slučajno što se ove godsine po sedmi put za redom održao – kaže trener Milenković.

Jedan od ciljeva rada u Kampu bio je da se mladi takmičari što bolje spreme za predstojeća takmičenja na nivou Centralne Srbije, a potom i državna prvenstva koja počinju u septembru.

Kamp je bio međunarodnog karaktera, jer osim tridesetak  stonotenisera iz svih delova Srbije, koliko ih je bilo  prisutno, učestvovalo je i nekoliko gostiju iz Bugarske.

 

Druženje i naporan rad: KK FeniksKARATE

„Feniks“ u Ohridu

Članovi karate kluba Feniks iz Vranja učestvovali su na prestižnom, međunarodnom karate seminaru održanom u Ohridu, od 10. do 18. jula.

– Kampom je rukovodio instruktor Ahmedin Marukić, a prisutvovalo je njih 50-oro izuzetnog talenta i velikog potencijla – kaže Slavica Nikolić, trener KK Feniks.

U uzuzetnom povoljnom ambijentu radilo se tri puta dnevno.

-Najviše pasžnje poklanjalo se radu na poboljšanju tehnike, gde su postignuti dobri rezultati, u vidu pojedinačnog vidljivog napredka polaznika seminara. Radilo se i na kondiciji, primereno i prilagođeno uzrastu polaznika. Nosimo prelepe utiske, jer pored napornog rada učesnici seminara pamtiće druženje i uživanje pored prelepog Ohridskog jezera – navodi Nikolićeva.

Ona je ubeđena da će odlazak na prestižni seminar itekako uticati na postizanje odličnih rezultata  s jeseni, kada krenu takmičenja.

 

Iskustvo: Dragan NikolićFUDBAL: FK RADNIK

Novi napad na Prvu ligu

Fudbaleri Radnika iz Surdulice uveliko se spremaju za početak sezone u Srpskoj ligi „Istok“. Rukovodstvo opštine sa predsednikom Novicom Tončevim odlučilo je da i ove sezone napadne prvo mesto i plasira se u Prvu ligu.

S tim u vezi, došlo je do prestojavanja u klubu, mnogi igrači su otišli, a dovode se novi. Fudbalska piojaca je u toku, a Surduličani će nakon odigravanja početnih utakmica objaviti spisak konačnih pojačanja. Licitira se novim imenima,. Od 10 do 15, kvalitetnih, iskusnih pojačanja, ali i mladih bonus igrača.

Ono što je bitno, rukovodstvo Radnika postavilo je za trenera Vlasotinčanina Dragana Nikolića. Nikolić je ranije bio na klupi Radnika i njegov uzčinak ocenjuje se kao uspešan. Odlikuje ga iskustvo, veliki rad i profesionalizam koji nameće ekipi. U svojoj karijeri trenirao je pored Radnika, Vlasinu iz Vlasotinca, Dubočicu iz Leskovca, Radnički iz Pirota.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar