Taskoviću Čelendž kup



Među najboljima u Grčkoj: Davor Tašković, Druženje pre pehara,

Među najboljima u Grčkoj: Davor TaškovićDavor Tasković, rukometaš koji je ponikao i afirmisao se RK Vranje, osvojio je međunarodniČelendž kup sa ekipom Argusa, šampionom Grčke, koja je u dvomeču bila bolja od švajcarskog Tuna. 



U prvom meču Grci su pobedili sa 26:23, dok su u drugoj utakmici Švajcarci trijumfovali rezultatom 22:20 pa je zbog boljeg međusobnog skora pehar “Čelendž” kupa pripao grčkom timu. Tasković je standarni prvotimca Argusa na poziciji desnog  beka. U odlučujućoj, drugoj utakmici protiv Tuna postigao je tri gola.

Igrajući za Argus u grčkom prvenstvu poneo je titulu najboljeg strelca šampionata. U timu Argusa, pored Taskovića, nastupa i bivši prvotimac RK Vranje, Urošević.



 

Druženje pre peharaLovački turnir „Zeka 2012“
Zvezdanu u čast

Lovačko udruženje „Fazan“ iz Vranja uspešno je organizovao Memorijani turnir „Zeka 2012.“, na poligonu u Bunuševcu, posvećen tragično preminulom lovcu Zvezdanu Jovčiću Zeki, na kome su se lovci takmičili u nekoliko tradicionalnih disciplina.

– Takmičilo se u u disciplini Trap pojedinačno, Trap ekipno, lovački podmladak – gađanje lovačkom puškom, gađanje siluete divljači, spremanje lovačkog gulaša i i smotra lovačkih pasa sa ocenjivanjem. Za osvojena prva tri mesta podeljeni su pehari i medalje – kaže Dragan Dode Dodić, predsednik udruženja vranjskih lovaca.

Na odlično organizovanom turniru su pored vranjskih lovaca učestvovali lovci iz Preševa, Bujanovca, Niša i ostalih gradova južne Srbije.

 

STRELjAŠTVO

Tasić u reprezentaciji

Miloš Tasić, strelac SK Vranje, odalzi na međunarodno takmičenje u Plzen u Češkoj gde će braniti boje juniorske reprezentacije Srbije.

-Ovo je još jedan veliki uspeh vranjskog streljaštva i sporta uopšte – kaže Bodan Mitrov, trener SK Vranje.

Inače, Tasić je u subotu na finalu Kupa Srbije održanom na strelištu kod Careve  ćuprije osvojio prvo mesto u juniorskoj konkurenciji u gađanju MK puškom, 60 metaka ležeći. Sjajni Vranjanac sa 593 pogođena kruga  osvojio je 694,4 poena.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar