Omladinci Dinama pred Prvom ligom



Omladinci FK Dinamo,

Omladinci FK DinamoU vandrednom kolu lige mlađih kategorija istočne Srbije grupa „Jug, omladinaci i pioniri Dinama ostvarili su pobede u gostima, a kadeti igrali nerešeno.



Omladinci su u Bivolju kod Kruševca visoko porazili domaću ekipu Borca, rezultatom 4:1 i tako ostali u trci za prvo mesto i prelazak u Kvlitetnu ligu Srbije.

Golove za Dinamo postigli su: Savić (dva), Petković i Stojković po jedan.



Omladinci Dinama, požrtvovanom i efikasnom igrom, pobedili su u subotu u Kruševcu Jedinstvo Prosoker, rezultatom 3:1.

Golove za Vranjance postigli su: Nemanja Petković u 8, Stefan Nikolić u 30. i Stefan Stamenkoviću 34. minutu.

Trener Slobodan Zdravković Maki, prezadovoljan je nastupom svojih igrača:

-Igramo dobro, ušli smo u pobednički ritam i očekujem da tako bude do kraja prvenstva. Očekujemo kiks Timoka iz Zaječara kako bismo zauzeli prvo mesto i plasirali se u Kvalitetnu ligu podmladaka Srbije – ističe Zdravković.

Za Dinamo su protiv Jedinstva u Kruševcu nastupili: Dimčić, Gavrilović, Petković, Milošević, Mitić, Krstić, Stamenković, Nikolić, Savić, Ristić, Stojković.U drugom poluvremenu nastupio je i Janjić, od 70. minuta.

Kadeti Dinama igrali su nerešeno 3:3, na gostovanju u Aleksinačkim Rudnicima protiv ekipe Rudar Alposa. Strelci za Vranjance bili su: Ristić i Stanković (dva).

Seriju uspeha nastavili su pioniri Dinam koji su svoje vršnjake Rudara Alposa savladali u gostima, reultatom 2:0, golovima Stajića i Todorovića.

Trener Zoran Stanojković Peca ne krije zadovoljstvo prikazanom igrom svopjih igrača, a posebno rezultatom.

– Očekivali smo žestoki otpor domaćina i tako je i bilo. S druge strane, opterećeni smo psihološkim nabojem pred svaku utakmicu jer smo na prvom mestu i tu poziciju treba odbraniti i na svakoj utakmici potvrditi visoku vrednost i kvalitet koji posedujemo. Zato, sve čestitke našim maldim igračima koji pružaju maksimum i najavljuju da će ovo biti uspešna sezona po njih i klub – kaže Stanojković.

 

FUDBAL: PETLIĆI – LIGA RIS
Stojanović, majstor za „evrogolove“

Petlići OFK Vranje, u redovnom kolu lige istočne Srbije grupa „Jug“, ubedljivo su savladali vršnjake iz Prokuplja, ekipu Topličanina, rezultatom 4:0.
Briljirao je Nikola Stojanović koji je sa dva prelepa gola izmamio aplauze. Stojanović je sa Stefanom Djorđevićem, petrom Ristićem, Lazraom Stošićem, Lazarom Bogdanovićem i drugim pravi biser iz škole fudbala pri OFK Vranje.
OFK VRANjE – FK TOPLIČANIN 4:0
Vranje. Gradski stadion, Gledalaca: 50, Strelci: Stojanović u 2, 2:0 – Stojanović u 14, 3:0 – Ristić u 37, 4:0 – Djorđević u 56. minutu, Sudija: Aleksandar Novković (Vranje), Pomoćnici: Danijel Ljubisavljević, Danijel Novković (obojica Vranje).
OFK VRANjE: M. Stošić, Nedeljković, Cvetković, N. Stošić, S. Djorđević, P. Ristić, A. Jovanović, Dodić, Stojanović, Bogdanović, L. Stošić.
Igrali su još: Radan, L. Jovanović, Stevanović, D. Djorđević, Paunović, Pešić, Stefanović.
Topličanin: Damjanović, Stablih, Mladenović, Mitrović, Antić, Petrović, Stanković, L. Petrović, Perić, Smiljković, Mitrović.
Igrali su još: Bojović, Veljković, Djurović, Mladenović.

 

KASANO NOVA NADA DINAMA

Stefan Ristić Kasano, kao kadet u u FK Dinamo pruža vrhunske partije i slovi za jednog od najtalentovanijih mladih igrača pred kjojim je izvesna sportska budućnost.

Igra u vezi, krase ga lucidni potezi, dobar šut  i smisao za igru, za tzv „završni pas. Da je izuzetno talentovan govori i to što igra naizmenično za kdete i omladince, a u par navrat bio je sa prvim timom.

– Ristić je veliki talenat i potencijal. Postiže golove sa lakoćom. U Dinamu je od malih nogu i od njega mnogo očekujemo. Može da postane vrhunski igrač ako nastavi da marljivoi trenira i sluša savete trenera – kaže trener kadetza Dinama, Miško Veljković.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar