Za sve je kriva flašica sa vodom



, Zlatni u Nišu: nade vranjskog karate sporta, Ni reprezentacija nije daleko

Nebojša Stojanović, direktor JP Uprava Banje, pojavio se na trećem ročištu pred sudijom Osnovnog suda u Vranju i dao svoj iskaz po tužbi Marka Mladenovića, fudbalera FK Vranjska Banja, koji ga tuži da ga je, u svojstvu predsednika kluba, tukao posle prvenstvene utakmice u Belom Polju novembra prošle godine. Prema navodima tužbe, Stojanović je pritom izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj prirdbi ili javnom skupu iz čl. 344. a stav 1 KZ, ugrožavanja sigurnosti iz čl. 138 stav 1 KZ i lakše telesne povrede iz čl 122. stav 2.



– Stojanović se na prva dva ročišta nije pojavio. Na trećem je u svom iskazu naveo da se u svlačionici, po završetku utakmice, sagnuo da uzme flašicu sa vodom, potom podigao i nespretno zakačio po licu pomenutnog fudbalera, te da nije bilo nikakvog udaranja, već da je to organizovan napad na njega od strane pojedinih neformalnih grupa u Banji – izjavio je za OK radio izvor blizak FK Vranjska Banja.

Stojanović je za sledeće ročište u svojstvu svedoka naveo tadašnjeg trenera FK Vranjska Banja, Dejana Anđuševića i fudbalera Vladicu Tasića Čupeta. 



– Biće interesantno da se čuje šta će Anđušević izjaviti s obzirom da je u svalčionici video kada je Stojanović udarcem glavom pokosio dvadesetogodišnjeg Mladenovića – kaže naš izvor.

Do sada su u korist Mladenovića svedočila trojica prvotimaca FK Vranjska Banja.

 

Zlatni u Nišu: nade vranjskog karate sportaKARATE

Feniksu devet medalja

Karatisti KK Feniks ostvrili su veliki uspeh osvojivši devet zlatnih i dve srebrne medalje na turniru „Medijana OPEN 2012.“ u Nišu 19. maja.

– To je fantastičan uspeh, nagrada za kontinuiran i požrtvovan rad naših mladih takmičara koji karate doživljavaju kao sport i filozofiju života. Raduje nas što iskazuju podjednak napredak u disciplinin kata i borbi – navodi Slavica Nikolić, trener KK Feniks.

Osvajači medalja su: Luka Antić, zlato i srebro; Bogdan Trajković, dva zlata, Mladen Djorđević, zlato i srebro; Tomica Djorđević, zlato; Nevena Novković, zlato, Jefimija Stamenković, zlato i Dimitrije Stoilković, dve zlatne.

 

Ni reprezentacija nije dalekoKK VRANjE

Momčilovu dve medalje

Karatisti Vranja osvojili su četiri medalje na 12. karate turniru „Medijana OPEN 2012.“ održanom u Nišu 19. maja.

-Na ovom prestižnom takmičenju učestvovalo je 26 klubova iz cele Srbije sa 282 takmičara u disciplini kate i boprbe. Naš klub predstavljalo je pet takmičara koji su osvojili jednu zlatnu, dve srebrne, dve bronzane medalje i dva četvrta mesta – navodi Ratko Krstić, trener KK Vranje.

-Najuspešniji takmičar iz KK Vranje na ovom takmičenju, u odličnoj organizaciji KK Niš, je Milan Veselinov sa dve osvojene medalje. Sledeći nastup našeg kluba biće 26. maja na turniru u Čačku – ističe Nebojša Arsić, predsednik KK Vranje..   

OSVAJAČI MEDALjA
ZLATO: Milan Veselinov u borbama,
srebro: Sava Mihajlović u katama
bronza: Ognjen Jovčić i Milan Veselinov u katama.
Četvrto mesto osvojili su: Djorđe Petrović i Loren Marković u katama.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar