Počelo suđenje Nebojši Stojanoviću



Žrtva: Marko Mladenović, Sija na sve strane: vranjski kik bokseri

Žrtva: Marko MladenovićU petak 11. maja održano je drugo ročište u Osnovnom sudu protiv Nebojše Stojanovića, koga u svojstvu predsednika FK Vranjska Banja tuži fudbaler tog kluba, Marko Mladenović za krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj prirdbi ili javnom skupu i ugrožavanja sigurnosti iz čl. 138 stav 1 KZ i lakše telesne povrede iz čl 122. stav 2.



Stojanović se, međutim, do sada, na dva zakazana ročišta, nije pojavio

Miodrag Tasić, advokat oštećenog Mladenovića rekao je za OK Radio rekao je da su pred sudijom svoje iskaze dali oštećeni Mladenović i trojica fudbalera u svojstvu svedoka.



Podsećanja radi, Mladenović je za „Vranjske“ izjavio, što je navedeno i u krivičnoj prijavi, da ga je Stojanović po završetku utakmice sa Čelikom u Belom Polju udario glavom u lice i naneo mu povrede u vidu hematoma. Brutalnom udaranju Mladenovića prisustvovali su svi fudbaleri, trener Dejan Anđušević i vođstvo ekipe. Incident se dogodio 5. Novembra prošle godine.

– Utakmica se završila našim porazom od 2:1. Na poluvremenu je, u svlačionici, vladala velika nervoza. Predsednik Stojanović je držao loptu u rukama i šetao. Počeo je da viče na mene: „Jebao sam ti mater, što glumiš, što ne dodavaš loptu kao što sam ti rekao“. Potom me je gađao loptom. Posle utakmice, u svlačionici, uleteo je i udario me glavom u predelu lica. Kad sam se rasvestio, osetio sam bol i otok. Siktao je divljački: „Jeb’o sam ti mater, će mi ti glumiš ludilo, sve će te utepam, aj ako smeš prijavi ovo negde, da te utepam na licu mesta“. Udario me je ispod oka, osećao sam jak bol i otok – izjavio je  Mladenović.

 

Sija na sve strane: vranjski kik bokseriKIK BOKS

Pet zlata i jedna bronza

Vranjski kik bokseri osvojili su pet zlatnih medalja i jednu bronzanu na Prvenstvu Srbije za juniore i kadete u ful kontaktu održanom u Zemunu 12. maja.

– Učestvovalo je 139 takmičara iz 32 kluba. Naša dva kluba, KBK Vranje i KBK Junior predstavljalo je šest takmičara čijim smo učinkom prezadovljni– ističu Igor Mladenović i Vedran Tašković, treneri vranjskih boksera.

OSVAJAČI MEDALjA
Zlato: u katedtskoj konkurenciji, Milica Mirković (do 46 kg), a u juniorskoj Dragana Sretenović  (do 65 kg), Radomir Nedeljković (do 60 kg), Filip Jovičić (do 57 kg) i Fazlija Redžepi (do 51 kg).
Bronza: kadet Stole Bektašević (do 42 kg)

REPREZENTATIVCI
– Dobar nastup naših seniora u prolećnoj sezoni vrednovan je na pravi način. U sastav reprezentacije Srbije, za učešće na Svetskom kupu u Mađarskoj od 17. do 20. maja, uvršteni su vranjski bokseri: Miloš Cvetković, u disciplini lou kik, Miroljub Nedeljković, u disciplini K1 i Slađan Dragišić, u disciplioni K1 – navodi Mladenović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar