Zlato Sanji Mihajlović



, ,

Karatisti KK Vranje osvojili su osam medalja na Internacionalnom karate šampionatu OPEN-2012 održanom u Sportskoj hali „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj Banji prošlog vikenda.



Na šampionatu je učastvovalo 27 klubova iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske sa preko 500 takmičara.

– KK Vranje nastupio je sa osam takmičara u katama i borbama i postigao je odlične rezultate, osvojivši šest medalja u katama i dve u borbama – kaže Nebojša Arsić, predsedniik KK Vranje..



– Sledeći nastup karatista Vranja je 13. maja u Požarevcu na državnom prvenstvu na kome će plasman među prva četiri mesta omogućiti ulazak u reprezentaciju Srbije za odlazak na Svetsko prvenstvo – navodi Ratko Krstić, trener KK Vranje.

OSVAJAČI MEDALjA

Borbe
Zlato: Sanja Mihajlović
Srebro: Jovan Trajković.

Kate
Zlato: Vukašin Cvetković, Djorđe Petrović.
srebro: Mihaela Momčilov, Boris Vasić, Ognjen Jović
bronza: Stefan Cvetković.

 

URA
Proradio Krespo
Igor Stojković Krespo, kapiten FK Dinamo

Najzaslužniji za beg Dinama ka sredini tabele Na utakmici protiv Radničkog iz Pirota pokazao da je pravi vođa ekipe. Strojković je dao prvi gol iz slobodnog udarca i asistirao kod drugog mladom Joviću. Svojim iskustvom znao je kad treba da „nagazi“ loptu, da se postavi i izdejstvuje faul nad njim.

UA
Pretnje ili nešto drugo
Srđan Stajić Dida, direktor Pčinjske okružne lige

jer već mesec dana izbegava da obavesti sportsku javnost o rezultatima i tabeli lige na čijem je čelu. Zašto to ne čini, da li je podlegao pretnjama lokalnih fudbalskih čelnika da ne sarađuje sa medijima, jedno je od pitanja na koje će morati da odgovori i pretpostavljenima u FSS.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar