Cvetanović za prvo mesto



Baza za prvi tim: omladinci Dinama

FK DINAMO – FK MORAVA (VH) 2:1



Baza za prvi tim: omladinci DinamaStadion gradski, Strelci: 0:1 – Djokić u 30, 1:1 – S. Ristić u 36, 2:1 – Cvetanović u 67. minutu, Gledalaca: 50, Sudija: Dejan Stajić (Vranje), Pomoćnici: Danijel Ristić, Miloš Anđelković (obojica Vranje)

Dimčić, Gavrilović, Mitić, Milošević, Krstić, Stanković, V. Ristić, Stošić, Stamenković, Stojković, S. Ristić.



Igrali su još: Cvetanović, Djorđević, B. Ristić.

Morava: I. Stamenković, Pešić, Milenković, Stajić, Milojković, M. Stamenković, Manču, Ranđelović, D. Kostadinović, stanković, Djokić.

Igrali su još: S. Kostadinović, Jović-

 

KADETI – SRPSKA LIGA FS RIS „JUG“

Demić kao Van Persi

FK DINAMO – FK PALILULAC (Niš) 3:0

Stadion gradski, Strelci: 1:0 – Ristić u 32, 2:0 – Demić u 61, 3:0 – Demić u 83. minutu, Gledalaca: 50, Sudija: Mladen Anđelković (Vranje), Pomoćnici: Aleksandar Ljubisavljević, Miloš Ljubisavljević (obojica Vranje)

Dinamo: L. Jovanović, N. Stojanović, Stojmenović, M. Jovanović, Trajković, S. Mihajlović, Demić, Janjić, Stanković, Dj. Mihajlović, Ristić.

Igrali su još: Kostić, V. Stojanović, Vučković, V. Stošić, Djorđević, Andrejević, Stamenković.

Palilulac: Rančić, Nikolić, Topić, Pavlović, Živković, Stojanović, Filipov, Milošević, Branković, Spasojević, Ilić.

Igrali su još: Kocić, Vukić, Gajić, mItrović, Tasić.

 

VRANjSKE TIPUJU ZA VAS
Bajern na pobedu u Kelnu

Arsenal – Norwish             pk 1-1            1,65
Brescia – Vareze                ug 0-2              1,62
Augsburg – Hamburger      ug 3+               1,70
Dortmund – Freiburg         ug 3+         1,45
Keln – Bayern       ki2        1,70
Werder – Schalke               ug3+                1,50
Mladi radnik – Sloga (K)       ki2         2,65
Jagodina – Radnički (K)        kix         3,05
Ukupna kvota: 135,80                 

 

Kace na čelu vranjskih trenera
Branimir Stošić Kace, trener FK Nebeski anđeli, člana Pčinjske okružne lige,  izabran je za predsednika Opštinske trenerske organizacije. Stošić je vlasnik „A“ fuzdbalske licence, inače profesor fizičkog vaspitanja u OŠ „Vuk Karadžić“. Kao trener radio je u FK Dinamo bez većih uspeha. Mandat će mu trajati do 2016.

Danilo Mihajlović za predsednika
Danilo Mihajlović, sudija na mečevima „Jelen“ Super lige, izabran je za predsednika Opštinske sudijske organizacije. Za potpredsednika je izaabran Ivica Mladenović, radnik „Simpa“, saznaje OK Radio.
Skupština sudijske organizacije je održana u najvećoj tajnosti bez prisustva medija, kao i Skupština trenerske organizacije. Mihajlović i Mladenović su po drugi put izabrani na period od četiri godine od strane delegata. Sada se očekuju izbori za Opštinsku fudbalsku ogrganizaciju i čeka se da se vidi da li će ponovo biti izabran Goran Nastić, sekretar Dinama, čiji je dosadašnji izbor krajnje diskutabilan zbog sukoba interesa.

Smenjen Recko
Dragan Antić Recko nije više trener FK Radnik iz Surdulice. On je smenjen posle utakmice sa Slogom iz Despotovca koju su Surduličani dobili sa 7:1.
– Slogu iz Despotovca smo pobedili sa 7:1, ali to nije odgovaralo predsedniku kluba Novici Tončevu. Na poluvremenu je bilo 4:0, kada sam dobio instrukcije od Predraga Stokića, sekretara kluba da prestanemo da dajemo golove, jer ćemo svi biti izbačeni iz kluba. Nisam pristao na ucene i eplog je moja smena koja nema nikakvih dodirnih tački sa fudbalom – kaže Antić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar