Banjke za zaštitu tvrdo kuvanih jaja



Zbirište Vrana. Spužva Bob, kauboj i revolveraš iz istoimene dečje igrice, inače anonimni izvor iz redova Specijalističke partije specijalaca u Zbirištu Vrana, izjavio je da Antonije Prvi Specijalac, glavešina lokalnih specijalaca, namerava da ovih dana podigne krivičnu prijavu protiv odseka za Piljarični kriminal, zbog tendencioznog nerada podstaknutog partokratskim nepotizmom.

– Antonije je opravdano ljut što nijedan lokalni glavešina nije priveden na saslušanje od 48 sati, a za to je bilo puno kriminalnih razloga, kao što su nerazjapšnjeni putevi pranja papirnog novca i ostalog sitniša u Sportskom dembelijskom savezu, kriminal u međunožnom  loptačkom udruženju Kečište, međuručnom loptačkom udruženju Frljište, te u seoskom loptačkom udruženju Pavlovo ridište. Tim svojim časnim delom, Antonije želi da uspešno završi svoju predizbornu kampanju – izjavio je Spužva Bob.



On, takođe, navodi da je Antonije Prvi spreman, u znak protesta zbog nerada ljudi iz odseka za Piljarični kriminal, da se sam prijavi i bude saslušan u vremenu od 48 sati. Na tom isleđivanju, on bi ćutao i štrajkovao glađu.

– Antonije je izjavio: „Biće to 48 sati svadba, a ko će biti snaška, a ko mladoženja neće se znati sve dok Zare igra“. Što znači, vidimo se posle izbora kad krivična prijava dobije pravno dejstvo, a Odsek za Piljarični kriminal bude priveden na saslušanje – tvrdi Spužva Bob, kauboj i revolveraš.  



Vrana Ilidža. Nakon devete, spremna je i deseta izborna lista u Pustištu Vrana Ilidža, pod nazivom: „Banjke za zaštitu tvrdo kuvanih jaja na toplačkoj pari“.   

– Nama ne fale potpisi, ne moramo nikog da falsifikujemo, silom primoravamo, jer je većina Banjki, od kako je vruća voda izbila iz zemlje, a potom se pojavila jaja, bila za njihovu zaštitu jer ako nisu tvrda, već rovita, onda nisu bila na toplačkoj pari, što šteti  turizmu Ilidže i njenom kraljevskom imidžu – izjavila je Banjka Drčnoguzla, predstavnik za medije ove ženske populističe stranke.

U kratkoj izjavi napomenula je i da će sve Banjke, članice njihove stranke, biti zadovoljne jednom svojom predstavnicom u parlamentu Ilidže, od ukupno 15 koliko je potrebno za opšti razvoj i boljitak..

– Što jedna Banjka može da napravi kad je u pitanju zaštita tvrdo kuvanih jaja, to nijedan Banjac ne može da pomisli niti da veruje, čak i da vidi sopstvenim očima – navela je na kraju izjave, Banjka Drčnoguzla.

***

Senjak vranski. Bogoljub Boge Prcović, loptački sudija „iz Djošino sokače, pustište Stajkovce, zbirište Vlasotinačka Plemenka“, dao je tri puta znak, duvanjem u pištaljku marke !!!!!!!!!!!„balilla“, da utakmica izmeću domaćeg loptačkog udruženja Kečište i gostujućeg Kučuk Stana iz zbirišta Raslo mi je badem drvo, neće početi.

– Dogodilo se to u sredu, u redovnom kolu, na stadionu „Vlajkova utrina“, u naselju Senjak vranski, nekada omiljenom mestu za ispašu konja Sulejman bega iz Rataja.  Prcović je napisao u protokolu „da utakmica ne može da se igra jer je trava na stadionu neokošena i iznosi 16,5 cm, izmerenih šnajderskim elastičnim metrom“ – izjavio je za Agenciju, kosač trave u Kečištu, inače poznati sportski radnik Nasko Jovin, kome se izuzetno dopada pesma voditelja „Lude kuće“, Dejana Stankovića, „Mudonja“.  

Utakmica bi možda bila i odigrana, uveren je Nasko, da četvorica mladih igrača pre utakmice, na zagrevanju, nisu prestajali da se izazovno i glasno smeju.

– Prcović je u protokolu dopisao  „da su se četvorica mladih igrača iz Kečišta smejali kao ludi na brašno, jer im je visoka trava golicala intimne delove tela“.

Utakmica je, na obostrano zadovoljstvo obeju ekipa, registrovana 2:1 za LU Kečište, kako je dogovoreno pre utakmice. Loptački savez  države Strovalije potvrdio je obostrani dogovoreni rezultat i na taj način još više doprineo regularnosti prvenstva.

***

Zbirište Vrana. Bokseri dva kluba iz Zbirišta Vrana: KBK Tečino tetinče i KBK Drugarče na tečino tetinče uputili su javno žalbu i tužbu  Boksačkom savezu države Strovalije tvrdeći da političari-glavešine iz Zbirišta organizuju na prevaru boks mečeve u kafanama „Mutna i ladna Morava“ i „40 hanuma“ i dobijaju mnogo veći publicitet od njih koji osvajaju zlata, srebra i bronze na svim mogućim domaćim i međunarodim takmičenjima.

– Želimo da ukažemo na veliku nepravadu, dok naši uspesi zauzimaju pola šlajfne, njihove ferke koje imaju samo politički  legitimitet, zauzimaju glavne strane štampanih medija i udarne termine u elektronskim. Šta mi treba da radimo? Da savetujemo decu da se okanu boksa i postanu političari! To je, u ovom trenutku, nemoralno i nepošteno – navodi se u žalbi i tužbi boksera sa širokim nosem iz Zbirišta Vrana.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar