Cilj je Kvaltetna liga



Treninzi uprkos snegu: nade Dinama

Treninzi uprkos snegu: nade DinamaOmaldici i kadeti Dinama otpočeli su na Gradskom stadionu u Vranju pripreme za nastavak sezone u Ligi regiona istočne Srbije.



Jova Ristić, koordinator mlađih selekscija u klubu, kaže da loše vreme otežava rad:

– Međutim, ni sneg ni hladno vreme, koji itekako otežavaju uslove za rad, ne sprečavaju nas da redovno treniramo. Mladi fudbaleri dolaze u velikom broju i odrađuju treninge sa velikom elanom, htenjem, voljom i željom što nas posebno raduje. Treninzima rukovode iskusni treneri Slobodan Zdravković i Miodrag Veljković. – kaže Ristić.



U klubu nikad nije vladala ovako pozitivna atmosfera u mlađim kategorijama, što je posledica uspeha ostvarenih na proleće. Tri selekcije, omladinci, pioniri i petlići, osvojili su drugo mesto sa velikim šansama da neka od njih bude na kraju najbolja i izbori plasman u Kvaltetnu ligu Srbije.

– Nećemo favorizovati nijednu selekciju, gde se ukaže šansa borićemo se za prvo mesto i Kvalitetnu ligu Srbije. Imamo kvalitet, a nastavak prvenstva će pokazati koje selekcije će biti kadre da ostvare veliki uspeh. Voleli bismo da u elitnu ligu uđu omladinaci jer bi se tu kalili za seniorski tim – ističe Ristić.

U pogonu Dinam redovno treniraju i najmlađi – petlići u balonu „Prestiž“, kao i mlađi petlići koji ujedno igraju Mini maksi ligu. Pioniri, koje vodi Zoran Stanojković, počeće sa tereninzima 20. februara.

 

ODBOJKAŠKI KLUB PANDA

„Tvrd orah“ za mnoge ekipe

Odbojkašice Pande sa uspehom se takmiče u Međuokružnoj ligi Leskovac, iako slove za jednu od najmlađih ekipa.

Dejan Trajković, jedan od trenera u timu, prezadovaljn je učešćem svojih mladih odbojkašica u zahtevnoj ligi.

– Ekipa je sastavljena od naših najtalentovanijih juniorki, kadetkinja i pionirki, cilj nam je da kroz takmičenje nadograde svoju igru i iskažu veliki talenat i potencijal. Imamo dobar tim koji želi da se nadigrava i da pobeđuje – kaže Trajković.

Sa ekipom rade i treneri Dejan Djorđević i Saša Arsić.

– Naš sistem rada je prepoznatljiv, nema nikakvih improvizacija, radi se po programu Odbojkaškog saveza Srbije organizujemo Kapm na Vlasini. U klubu postoje sve selekcije, od onih početnih do seniorske. Prati se rad svake polaznice, usmeravaju se i najveći talenti brzo dobijaju priliku da se iskažu u takmičanjima – navode trener Djorđević i Arsić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar