Vredni i radni



Budući šampioni: petlići Fk Dinama, FK Pavlovac

Budući šampioni: petlići Fk DinamaPetlići Dinama, dečaci rođeni od 2001.  do 2004. godine, vredno treniraju u balonu „Prestiž“, dva puta nedeljno, u dve smene, ponedeljkom i petkom.



Dragan Kostić, trener petlića, naglašava radinost dečaka, kao i disciplinu koja ih krasi.  

– Radi se na osnovnim fudbalskim elementima, a najviše posvećujemo pažnju razvijanju smisla za igru i takmičenje. Dečaci su slobodni u odabiranju gde će i na kom mestu igrati, kao i u iskazivanju svog umeća sa loptom – navodi Kostić.



Među petlićima ima mnogo talentovane dece, koja će kasnijom nadgradnjom doći u takmičarski pogon.

 

FK PavlovacPČINjSKA LIGA

Pavlovac opstaje zahvaljujući Firgi

Fudbaski klub Pavlovac, član Pčinjske okružne lige, uprkos besparici opstaje i takmiči se. Dragan Stojanović Firga (53), trener, igrač i organizator u klubu, navodi da ulaže mnogo napora kako bi klub opstao:

-U klubu imamo sve kategorije igrača, od petlića do seniora. Problema ima, ali gledamo da ih rešimo na zadovoljstvo dece iz Pavlovca. Kada mogu doniram klub, ali bez pomoći Gradske uprave Vranja, opstanak bi bio nemoguć. Nadam se da ćemo i nadalje redovno dobijati sredstva za takmičenje, jer mi više i ne tražimo – navodi Stojanović.

Za ekipu Pavlovca nastupaju: Stoje: Dragan Marinković, Marko Tomić, Slobodan Micić, Nikola Djorđević, Milan Novković, Slađan Stojanović, Prijezda Jovanović. Čuče: Živorad Janjić, Marijan Djorđević, Dragan Stojanović, Igor Savić, Marjan Jovanović.  

FK RADNIK

Recko novi trener

Dragan Antić Recko novi je trener surduličkog srpskoligaša. Rukovodstvo kluba, na čelu sa predsednikom Novicom Tončevim, zahvalilo se dosadašnjem treneru Branislavu Stošiću.

– Novi sam trener Radnika i sa pripremama počinjemo 28. januara. Zna se naš cilj – plasman u Prvu ligu – kaže Antić, dosadašnji trener makedonskog prvoligaša ekipe Ohrida.

On je ove sezone treći trener na klupi Radnika. Pre njega i Stošića trener je bio Jocić.

Prema našim saznanjima, Radnik su napustili iskusni Janjić koji je novi član Moravca iz Predejana i Miloš Kostić, štoper, koji je pojačao ekipu Radničkog iz Pirota. 

 

FUTSAL: KMF VRANjE

Počele pripreme

Fudbaleri Kluba malog fudbala Vranje, članovi Prve lige, počeli su sa pripremama za nastavak prolećne sezone. Treninzi se odvijaju u sali Sportske hale, a sa ekipom radi trener Goran Jović.

– Svi igrači od jesenas su u pogonu i to je najbitnije. Priključio nam se mladi Vlada Trajković, a očekujemo da angažujemo jednog mladog golmana iz Vranja, jer smo na toj poziciji ostali samo sa iskusnim Ristićem – istče trener Jović.

Fudbaleri će raditi na poboljšanju fizičke spreme, tehničko-taktičkom uigravanju, a čeka ih i odigravanja kontrolnih utakmica.

VRANjSKE TIPUJU ZA VAS

„SIGURICOM“ DO DOBITKA
Liverpul – Man. Utd.      X             1,40
QPR – Čelzi                  ki2           1,55
Bajern – Volfsburg          ki1           1,20
Dortmund – Hofenhajm   1              1,35
Verder – Leverkuzen       1X            1,35
Herta – Hamburger         1X            1,37
Augzburg – K’ lautern      1X            1,34
Leičester – Svindon          ki1           1,45
Lion – Dižon                     ki1            1,35
Herakles – Ekscelsior           ki1            1,40
Real M. – Saragoza           ki1            1,05
Lil – St. Etien             1X             1,09
Viljareal – Baselona          2               1,20
Ukupna kvota. 32,79

PORTSMUT ZA IZNENADjENjE
Herta – Hamburger         pkx-x         4,95
Peterboro – Portsmut   pkx-2       8,00
Milvol – Southempton    ug3+         1,95
Nica – Monpelje             2dpx          2,20
Ukupna kvota: 165,53

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar