DOČEK JULIJANSKE NOVE GODINE



,

Veselo uz Renata



Mesto: Trg Staniše Stošića
Vreme: oko 23:00, petak 13. januar

Nekoliko stotina Vranjanaca, uglavnom srednjih godina i manji broj mladih odlučio je da ovu Novu godinu dočeka na Trgu Staniše Stošića.



Program dočeka vodili su glumci vranjskog pozorišta, a za atmosferu potrudili su se najpre lokalni izvođači tradicionalne izvorne muzike Ivana Tasić i Branimir Stošić Kace.

Gost večeri bio je folk pevač, Renato Henc, koji je uprkos snegu koji je padao i hladnoći atmosferu održavao dovoljno. Nakon vatrometa, u ponoć zasvirali su trubači iz orkestra Nenada Mladenovića.

 

Viski i seksi promoterke

Mesto: Klub Rosso Nero
Vreme:  posle ponoći

Klub Rosso Nero i Boom Party Team potrudili s se da učine spektakularnim. Za dobro raspoloženje i naj atmosferu bio je zadužen DJ Deda. Ono što je očekivalo Vranjance bio je slobodan ulaz do 22:30 (nakon toga su muškarci plaćali po 100 dinara), promocija viskija Black & White i Sexy BOOM promoterke.

I gosti su se potrudili da ovaj događaj, svojim izgledom, učine spektakularnijim. Devojke su imale savršenu toaletu, a ni momci nisu zaostajali.

 

Mesto: Majami kafe
Vreme: petak i subota uveče
Seka Mrazice uz rakiju

Majami kafe je odisao nešto drugačijom atmosferom. Novogodišnje pištaljke, maske, prskalice bili su glavni pokloni za posetioce ovog kafea u petak i subotu. Atraktivne ASTER promoterke ostale su “na nivou zadatka” celo veče u odeći sa bojama srpske zastave. DJ Stefan je atmosferu održavao „budnom“ i veselom, a domaća rakija na kojoj je bio akcenat te večeri učinila je da krv mladima bude te noći vrela. Momci i devojke bili su i ovog puta fenomenalnog izgleda.

WE ARE ALL SANTA CLAUS naziv je novogodišnje Deda Mraz žurke koja je u Majami kafeu organizovana u subotu. Osim novogodišnje dekoracije i dobrog pića, ASTER PARTY TEAM i Kafe Majami su opet delili prskalice, pištaljke, maske. Deda Mraz, ovog puta bio je DJ Aster koji se potrudio da masu digne na noge. Atraktivne promoterke ovog puta bile su u odevnoj kombinaciji Seka Mrazice. Novogodišnje maske na licima prelepih mladih ljudi, i ovog puta bile dale su draž Novogodišnjoj atmosferi, a visoke potpetice i kratke haljine bile su zaštitni znak devojaka u ludoj noći.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar