Moje vreme tek dolazi



Možemo svakoga da pobedimo, ali i da izgubimo: Stojković (levo) u akciji,

Možemo svakoga da pobedimo, ali i da izgubimo: Stojković (levo) u akcijiStefan Stojković (21), nova je nada vranjskog malog fudbala. Odluka trenera Gorana Jovića da u toku svake sezone ubaci u „vatru“ po jednog mladog igrača pokazala se hraborom i ispravnom. Tako su svoju šansu dobili i iskoristili je Dejan Krtić Maslovar, Danijel Stošić Daka, Miloš Trajković Buda, Dušan Stošić Menda, Stefan Novković Japanac, a ove sezone i Stefan Stojković.



– Nisam dugo u klubu, ali sam uspeo da se prilagodim i prihvatim zahteve modernog futsala. Pre toga sam prošao mlađe kategorije OFK Vranje, ali veliki i mali fudbal nemmaju dodirnih tačaka, osim nepohodnog talenta – kaže Stojković.

Trener Jović ga dozirano uvodi u igru.. Igrao je na poslednjih šest utakmica i bio učesnik jesenjih uspeha.



– U Prvoj elitnoj ligi su ekipe Ekonomca iz Kragujevca i Marba Intermeca iz Beograda koje po kvalitetu, profesionalizmu i organizaciji odskaču od drugih. Mi smo u grupi ekipa koje mogu svakog da pobede, ali i da izgube ako nisu maksimalno spremne. Tu su i ekipe koje po kvalitetu zaostaju za nama, te je to dobra prilika da trener Jović da šansu nama mladim igračima. Mislim da smo mu vratili pravom merom, iskoristili smo na pravi način svaki provedeni minut na terenu – navodi Stojković.

TURNIR U BUJANOVCU
ZIS PRVI
Ekipa ZIS iz Vranja osvojila je prvo mesto na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu, održanom u sportskoj hali „Mladost“ u Bujanovcu.. Vranjski ekipa je, sastavljena od igrača kluba malog fudbala Vranje, u finalu savladala ekipu „Blerimi market“ iz Preševa ubedljivim rezultatom 7:0. Golove su postigli, Stojković, Stojanović i Stošić po dva i Nikolić jedan. U polufinalnom susretu Vranjanci su savladali ekipu Velikog Trnovca.

POZNATI TIPUJU
DUŠAN TRBOJEVIĆ TRBA, TRENER FK PARTIZAN

Pobeda Torina
TORINO – ASKOLI        2dp1           1,82
LIVERPUL – STOUK   pk1-1         2,15
ČELZI – SANDERLEND pk1     1,90
VALENSIJA – SOSIEDAD   2dp1     1,75
Kvota: 13,01

Sigurica
LIVERPUL – STOUK  ki1                1,45
MAN. UND: – BOLTON pk1-1           1,37
TOTENHEM – VOLVS  pk1-1        1,80           
ČELZI – SANDERLEND 1           1,35
MAJORKA – REAL.M. pk2-2          1,65
VALENSIJA – SOSIEDAD ki1             1,40
Kvota: 11,15

Mopelje za veliki dobitak
VALENSIJA – SOSIEDAD   pk1-1     2,00
MONPELjE –LION      pk2-1       27,00
Kvota: 54,00

 

ILIĆ POJAČAO MORAVU
Hanski srpskoligaš, KK Morava pojačala se je sa još jednim mladim i izuzetno talentovanim košarkašem. Nakon dolaska Bobana Dankovića, u klub je stigao i centar Aleksandar Ilić iz leskovačkog Zdravlja, visok 2.07 cm. Sa Ilićem i Dankovićem Hančani će biti glavni konkurenti za osvajanje prvog mesta i prelazak u Prvu „B“ košarkašku ligu.

NIKOLIĆ U BSK
Petar Nikolić, talentovani mladi plej KK Morava iz Vladičinog Hana, postao je novi član KK BSK Junior iz Bujanovca. Nikolić je ponikao u vranjskoj košarkaškoj školi KK Ekonomac. U Moravi je imao pristojnu minutažu, ali opredelio se novi izazov.
– Ekipa BSK nema pleja i očekujem da se nametnem i igram što više na mojoj poziciji. Za mladog košarkaša najvažije je da što više igra i na taj način napreduje – kaže Nikolić.

TRAJKOVIĆ U KMF VRANjE
Vladimir Trajković (21), prošao je školu fudbal u FK Dinamo, od petlića do omladinaca, ali nije dobio šansu u prvom timu. Ovih dana priključiće se Klubu malog fudbala Vranje.
-Od Trajkovića, koji je izuzetno talentovan, očekujemo da u budućnosti postane standardan prvotimac – kaže Goran Jović, trener KMF Vranje.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar