Četiri selekcije u viši rang



Pioniri, 1997. godište, Pioniri, 1996. godište,

Pioniri, 1997. godišteKošarkaški klub Panteri, koji okuplja dečake i devojčice do selekcije kadeta, s uspehom je priveo kraju sezonu takmičenja u okrugu jer su se u Kvalitentnu ligu Srbije – grupa Leskovac plasirale četiri klupske selekcije.



– U Kvalitetnu ligu plasirale su se muške selekcije kadeta, pionira i mlađih pionira, a od ženskih selekcija mlađe pionirke – kaže Dragan Antić, trener i osnivač kluba.

Zbog velikog interesovanja za njihovu školu košarke angažovali su nove trenere.



– Radu sa dečacima priključili smo mladog Nikolu Radisavljevića, košarkaša Juga, a devojčice treniraju i vode Milica Stanković i Jasmina Djorđević, profesorke fizičkog vaspitanja.

Pioniri, 1996. godišteU klubu su svi prezadovljni postignutim jer se potvrdilo pravilo da rad u kontinuitetu dovodi do rezultata. Trenera Stanojkovića je savez postavio za jednog od trenara u Regionu 8 – Leskovac.

– Ponosni smo na sve selekcije, a posebno na dečake rođene 1996. godine, jer su se kao mlađi za godinu dana od ostalih plasirali u viši rnag. Tu su i devojčice, mlađe pionirke koje su ostavile izvanredan utisak na parketu – ističe Stanojković.

Kadeti, 1996. godište: Uroš Kostić, Andreja Petrović, Stefan Veljković, Aleksandar Janković, Stefan Dmitrović, Vladan Veličković, Danilo Petrović, Ivan Mančev, Dušan Nedeljković, Lazar Mihajlović, Aleksandar Stojanović.

Pioniri, 1997. godište: Filip Trajković, Djorđe Djorđević, Filip Dimitrijević, Stefan Nikolić, Vukašin Tasić, Dragan Stajić, Nenad Savić, Stefan Trajković, Stefan Lazarević, Vladislav Stamenković, Mihajlo Rašić.

 

KK BSK JUNIOR – KADETI

Budućnost bujanovačke košarke

S leva na desno, stoje: Dragomir Milanović, Staniša Rasimović, Stevanović, Danijel Idić, Stefan Jovanović, Dušan Čolović, Aleksandar Stošić, Čuče:  Miloš Čolović, Žarko Stanković, Branislav Sikimić, Sadrija Raimović, Erol Djuljj. Trener: Nikola Stanković Kockica.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar