Sokolićima izmakla titula



FK Milano,

Juniori Sokola iz Vranja nisu uspeli da osvoje titulu prvaka Srbije jer su u finalnoj utakmici izgubili u Beogradu, od vršnjaka iz ekipe Dorćola minimalnim rezultatom 18:16. Ovo je bio prvi šampionat za juniore i viđena je velika drama i neizvesnost na terenu. Ekipi iz Vranja pripali sam početak i finiš utakmice, ali su domaći sačuvali dva poena prednosti do kraja utakmice.



ZAŠTO ŠKRBIĆ
BOJKOTUJE VRANjSKE

„Vranjske“ su od samog početka pratile rad i takmičenje RK Soko13 i bile među prvim propagatorima ovog sporta. Šta je to uslovilo da čelnici kluba ne obaveste redakciju, prvo o odigravanju odlučujuće utakmice za deobu prvog mesta sa Dorćolom, protiv ekipe Radničkog iz Stare Pazove u Vranju, a potom neobaveštavanje o finalnoj utakmici i osvajanju vicešamionske titule, odgovor na to moraće da pruži pre svih Dejan Škrbić, trener, predsednik i sve i svja u klubu. Informacoije o finalnoj utakmici dobili smo iz Saveza Ragbi 13 Srbije.

Prema očekivanju, duel u finalu juniorskog Prvenstva Srbije bio je ujednačen. Ekipe koje su došle u završnicu regularni deo šampionata okončale su sa istim brojem poena, ali je Dorćol zbog pobede u međusobnom susretu u Vranju imao prednost domaćeg terena. Dorćol je na stadionu pod kulom Nebojša imao veliku podršku, što je očigledno stvorilo veliki pritisak kod igrača. Igrači Sokola su na početku iskoristili tu činjenicu i bez bremena favorita sa lakoćom rešavali situacije na terenu.



Međutim, vranjski ragbisti nisu uspeli da realizuju svoje šanse, uprkos činjenici da su tri puta u finišu meča dolazili do same esej linije.

U ekipi Vranjanaca istakli su se: Miloš Jovanović, Filip Stošić, Boško Marković i Marko Davidović.

 

FK MilanoŠKOLA FUDBALA „MILANO“

Dečaci za primer

Škola fudbala Milano najmlađa je u gradu i vode je mladi ntreneri Marko Jovanović, koji je završio Sportsku Akademiju u Beogradu i Prijezda Jovanović. Od subote učestvuju u Mini maksi ligi. Njihovi dečaci rođeni 2000. godine i kasnije, izgubili su od vršnjeaka iz OFK Vranja, rezultatom 3:1, ali su pokazali dopadljivu igru i vidan naprdak na savladavanju tehničkih elemenata i elemenata koordinacije. Škola ima oko 30 polaznika: Božidar Djorđević, Dalibor Savić, Mihajlo Djorđević, Nikola Jovanović, Veljko Zlatanović, Vukašin Stanković, Aleksandar Matejević, Srećko Janković, Pavle Krstić, Aleksandar Tomić, Nikola Stojnev, Nikola Milošević, Marko Stanković, Nikola Aleksić, Veljko Ristić, Vukašin Mitić.
Treneri: Marko Jovanović i Prijezda Jovanović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar