Oslonac na stare snage

Eko Taxi Vranje

Fudbaleri Kluba malog fudbala Vranje otpočeli su sa pripremama za nastupajuće prvenstvo u Prvoj ligi. Ekipa, pod rukovodstvom trenera Gorana Jovića, vredno trenira, a cilj je da se i naredne sezone zadrži prvoligaški status i atraktivnim igrama privuče što veći broj navijača i ljubitelja malog fudbala u Sportsku halu.– Radimo svakog dana, zadovoljan sam pristupom fudbalera obavezama i očekujemo da budemo maksimalno spremni kako bismo dostojanstveno reprezentovali klub i grad – istiiče Jović.

– Do početka šampionata, 1. oktobra, treniraćemo u Sportskoj hali, a sredinom septembra trebalo bi da odigamo u Beogradu pripremni turnir sa vicešampionom Srbije, ekipom Marbo Intermeca i prvakom Gruzije – kaže Jović.

 

 

IGRAČKI KADAR

Igrački kadar je ostao isti i trener Jović će moći da se osloni na standardne i iskusne golmane Žikicu Ristića i Slavišu Milenkovića, kao i fudbalere: Marjana Djorđevića, Predraga Nikolića, Igora Stojanovića, Miodraga Mitića, Miloša Krstića, Danijela Stošića, Miloša Trajkovića, Dušana Stošića i druge. U ekipu su uključeni nekoliko mladih i perspektivnih fudbalera, od kojih se u budućnosti puno očekuje.

  • Ostavi komentar