„Trojka“ u Bivolju



Neće ga gol: Barjaktarević

Neće ga gol: BarjaktarevićFudbaleri Dinama na gostovanju u Bivolju kraj Kruševca poraženi su od ekipe Borca, ali trener Aleksandar Antić kao da nije mnogo zabrinut zbog toga:



– Jedna smo od najmlađih ekipa u ligi i za nas radi vreme. Rezultatom ne mogu da budem zadovoljan, ali igra koju smo prikazali hrabri. Neodstatak iskustva, posebno u fazi realizacije, kada stvorimo po desetak stoprocentnih šansi, je glavni problem. Olako primamo golove, ali sa povratkom u ekipu iskusnih štopera, Nenada i Ivice Trajkovića, očekujemo da taj problem svedemo na pristojan nivo – kaže Antić.

Prema prikazanim igrama, fudbaleri Dinama će, kako se i očekivalo, voditi borbu za sredinu tabele. Ekipa je mlada i talentovana, većina igrača je iz omladinske škole i najveći nedostatak joj je, pored neiskustva, taktička i tehnička neobučenost. Kako ianče shvatiti poraz u Bivolju od ekipe koja je ove godine ušla u Srpsku ligu preko baraža i koja je po kvalitetu u rangu ekipa koje će se grčevito boriti za opstanak.



Dinamo u sredu u Kupu Srbije gostuje ekipi Radnikog iz Niša, a u nedelju u prvenstvu dočekuje ekipu Trgovačkog iz Jagodine. Utakmica počinje u 16 časova i 30 minuta. Očekuje se pobeda s obzirom da se igra na domaćem terenu što je za mlade igrače velika prednost.

BESPARICA
Besparica koja vlada u Dinamu može da ugrozi takmičenje mlađih kategorija u Dinamu. Posebno će biti teško kada se igra na strani jer trenutno para nema ni za prevoz. U subotu je trebalo da se igra prvo kolo, ali je rukovodstvo Dinama odložilo utakmice. Zvanični razlog je bolest pojedinih dečaka i vrućina, a nezvanični da nije bilo para za prevoz. Ipak, odlaganje može biti samo za dva kola u prvenstvu.

LOŠ POČETAK KLUBOVA IZ REGIONA
Početak prvenstva u Srpskoj ligi „Istok“ i Niškoj zoni, gde se takmiče ekipe Pčinjskog okruga, doneo je loš rezultatski start i potvrdio ono što se videlo u protekloj sezoni da za fudbalske klubove iz regiona dolaze „crni dani“.
Dinamo ima jednu pobedu i jedan poraz, a Radnik iz Surdulice, jedan od favorita prvenstva, dva poraza, doduše, na strani, od ekipe Trstenika PTT, 2:0 i ekipe Radničkog iz Svilajnca 3:0. U Niškoj zoni Morava je pobedila na strani ekipu Moravice u Subotincu sa 3:1, a potom izgubila kod kuće od ekipe Omladinca iz Malošišta sa 1:0.. U najgorem položaju je BSK iz Bujanovca koji je u prvom kolu izgubio na strani od ekipe Zaplanjca sa 4:2 u Gadžinom hanu, a u drgom kod kuće, od ekipe Palilulca iz Niša sa 4:2.

Rezultati 2. kola: Borac (B) – Dinamo 3:1, Radnički (S) – Radnik 3:0, Balkanski – Trstenik PTT 0:3, Trgovački (J) – Kopaonik 1:0, Sloga (D) – Car KOnstantin 3:1, Vlasina – Timok 0:2, Hajduk Veljko – Žitorađa 1:0, Svrljig – Radnički (P) 0:2.
Tabela: Trstenik PPT 6, Radnički (S) 6, Timok 6, Radnički (P) 4, Hajduk Veljko 4, Žitorađa 3, Sloga 3, Kopaonik 3, Borac (B) 3, Trgovački (J) 3, Dinamo 3, Car Konstantin 3, Svrljiog 0, Balkanski 0, Radnik 0, Vlasina 0.    
Parovi 3. kola: Dinamo – Trgovački, Radnik – Balkanski, Radnički (P) – Radnički (S), Žitorađa – Svrljig, Timok – Hajduk Veljko, Car Konstantin – Vlasina, Kopaonik – Sloga, Trstenik PTT – Borac. 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar