Punom parom do Prve lige



U istom sastavu: OK Mladost, Borba za vrh tabele: ŽOK Vranje

U istom sastavu: OK MladostOdbojkaši Mladosti, pod rukovodstvon trenera Miška Petrpva, treniraju u punom sastavu, željni da spremno dočekaju početak prvenstva Druge lige „Istok“  gde su im ambicije šampionske.



– Od prošle sezone otišli su igrači sa strane, Nikola Janićijević i Balša Nenadić. Trenutno je prestao da igra i Marko Trajković. Ostali na koje računamo su tu. Vratio se i Dragan Cvetković koji puno znači ekipi – ističe Miško Petrov.

Od novajlija tu su braća Miljan i Milan Stanković iz hanske Morave. Talentovani su i odmah su se uklopili u ekipu.



– Miljan je srednji bloker, a Milan primač i od njih puno očekujemo. Ekipa je mlada, ali sa puno utakmica u nogama. Od veterana jedino računamo na kapitena Viktora Petrova koji vredno trenira, ali još uvek nije odlučio da li će nastaviti da igra – navodi Petrov.

TOPLIČANIN NAJJAČI KONKURENT
Ligu će sačinjavati devet ekipa: Mladost i Vranje, Topličanin (Prokuplje), Radan (Lebane), Desetka (Niš), Knjaževac, Borac (Bivolje), Pirot i Timok (Zaječar).
– Najveći konkurent za prvo mesto biće nam ekipa Topličanina oz Prokuplja – tvrdi Petrov.

Pripreme se izvode u maloj sali Sportske hale. Radi se na podizanju fizičke spreme i na taktičko tehničkim elementima.

– Iako su vrućine velike, odbojkaši bez pogovora izvršavaju svoje obaveze. To nas hrabri i daje za pravo da istaknemo kandidaturu za prvo mesto i povratak u Prvu ligu – ističe Petrov.

 

 

ŽOK VRANjE

Spremne za Kup

Odbojkašice Vranja, pod rukovodstvom trenera Zorana Ristića, svakodnevno treniraju i pripremaju se za takmičenje u kupu i prvenstvu.

– Treniramo punom parom, ekipa je kompletna od prošle godine i vidi se očigledan napredak. Očekujemo da se u prvenstvu Druge lige „Istok“ plasiramo u vrh tabela, a da u Kupu priredimo iznenađenje – kaće Joca Ilić, potpresednik kluba.

Borba za vrh tabele: ŽOK VranjeOdbojkašice, omladinke i kadetkinje, jedva čekaju utakmice i željne su dokazivanja jer se radi o talentima koje je odbojkaška Srbija upoznala na kadetskim i omladinskim prvenstvima države i elitnim turnirima.

– Vreme radi za nas, u prošloj sezoni, pokazali smo veliki potencijal, a u nastupajućoj potvrdićemo to i kvalitetom. Krećemo sa odigravanjem utakmica kako bismo što spremniji dočekali takmičarske izazove – navodi Ilić.

Glavni udarni trio biće, kao i prošle sezone, Nevena Pozdnjakov, Katarina Rangelov i Andrijana Janjić, za koje su zainteresovani brojni prvoligaški klubovi.

Odbojkašice Vranja očekuje takmičenje u Kupu Srbije koje počinje 10. septembra.

– Igramo protiv ekipe Leskovca, tempiraćemo formu do tada i očekujemo plasman u drugo kolo.- kaže Ilić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar