Nedeljković predvodi reprezentativce



Od njih se očekuju medalje: vranjski kik bokseri,

Od njih se očekuju medalje: vranjski kik bokseriVranjski kik bokseri u juniorskoj konkurenciji, Lazar Obadić (54 kg), Radomir Nedeljković (57 kg), Aleksandar Petrović (60 kg) i Dragana Sretenović (65 kg) dobili su poziv za pripreme na Tari za juniorsko Prvenstvo Evrope koje će se održati od 2. do 9. septembra u Italiji.



– Pozvano je 34 takmičara i nama imponuje što je među njima četvoro naših bosera. Očekujemo da u Italiji opravdaju poverenje selektora Nebojše Miloševića i okite se medaljama – kažu treneri Igor Mladenović i Vedran Tašković.

Pored juniora, u seniorsku reprezentaciju pozvan je Miroljub Nedeljković Musa (67 kg) u disciplini K1. On će učestvovati u meču koji će Srbija imati sa Rumunijom u Bukureštu, 17. septembra. Nedeljković je standardni reprezentativac Srbije koju čini 13 takmičara.



 

 

OK MLADOST

Blizanci za Prvu ligu

Odbojkaški klub priprema se za početak prvenstva u Drugoj ligi „Istok“ sa ambicijom da se vrate u Prvu ligu.

– Svi odbojkaši su na okupu, a pojačali smo se sa dvojicom supertalentovanih odbojkaša Morave iz Vladičinog Hana. Radi se o braći blizancima, Miljanu i Milanu Stankoviću. Miljan igra srednjeg blokera, a Milan na poziciji primača  –  kažev MIško Petrov, trener OK Mladost.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar