Meteor prvi do cilja



Finalisti: ekipe Meteora i To je to, Veterani: ekipe Tibužde i DS Vranje, Za 3. i 4. mesto: ekipe Tibužde Branko Bekče i Šajko

Finalisti: ekipe Meteora i To je toVeterani: ekipe Tibužde i DS VranjeU Za 3. i 4. mesto: ekipe Tibužde Branko Bekče i ŠajkoTibuždu kraj Vranja održan je treći Memorijalni turnir „Branko Stojilković Bekče“ na kome je u konkurenciji 16 ekipa prvo mesto pripalo fudbalerima „Meteora“ iz Vranja.



– Finalni meč koji je izazvao veliko interesovanje doneo je dopadljivu igru, rezultatski neizvesnu do samog kraja. Ekipa „Meteora“ savladala je ekipu „To je to“ nakon boljeg izvođenja penala, 3:1. Inače, utakmica je u regularnom delu završena rezultatom 2:2 – navodi Jovanović, jedan od organizatora turnira.

– Ekipe su – nastavlja on – bile podeljene u četiri grupe, a pobednici su igrali polufinalne i finalne mečeve pred više od 1000 gledalaca, što nas obavezuje da naredne godine organizacija bude na još boljem i profesionalnijem nivou – kaže.



DS najbolji među veteranima
Turnir je uveličan revijalnom utakmicom između veterana Tibužda i veterana DS iz Vranja.
– Ovakva revijalna utakmica igra se tradicionalno po treći put, a ovog puta vranjske demokrate bile su bolje, pobedivši rezultatom 3:2 – ističe Jovanović.

U borbi za treće mesto, ekipa „Tibužde Branko Bekče“ savladala je ekipu „Šajko“ rezultatom 10:3.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Stojiljković (Meteor), a za najboljeg golmana Nikola Ivanović (Markoni).

Nagrada za prvo mesto iznosila je 90.000 dinara, za drugo 30.000, a za treće 10.000.

– Zahvaljujemo se Gradu Vranju i sponzorima na pomoći da uspešno organizujemo turnir – kaže Jovanović.

 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar