Meteor prvi do cilja

Eko Taxi Vranje

Finalisti: ekipe Meteora i To je to, Veterani: ekipe Tibužde i DS Vranje, Za 3. i 4. mesto: ekipe Tibužde Branko Bekče i Šajko

Finalisti: ekipe Meteora i To je toVeterani: ekipe Tibužde i DS VranjeU Za 3. i 4. mesto: ekipe Tibužde Branko Bekče i ŠajkoTibuždu kraj Vranja održan je treći Memorijalni turnir „Branko Stojilković Bekče“ na kome je u konkurenciji 16 ekipa prvo mesto pripalo fudbalerima „Meteora“ iz Vranja.– Finalni meč koji je izazvao veliko interesovanje doneo je dopadljivu igru, rezultatski neizvesnu do samog kraja. Ekipa „Meteora“ savladala je ekipu „To je to“ nakon boljeg izvođenja penala, 3:1. Inače, utakmica je u regularnom delu završena rezultatom 2:2 – navodi Jovanović, jedan od organizatora turnira.

– Ekipe su – nastavlja on – bile podeljene u četiri grupe, a pobednici su igrali polufinalne i finalne mečeve pred više od 1000 gledalaca, što nas obavezuje da naredne godine organizacija bude na još boljem i profesionalnijem nivou – kaže.

DS najbolji među veteranima
Turnir je uveličan revijalnom utakmicom između veterana Tibužda i veterana DS iz Vranja.
– Ovakva revijalna utakmica igra se tradicionalno po treći put, a ovog puta vranjske demokrate bile su bolje, pobedivši rezultatom 3:2 – ističe Jovanović.

U borbi za treće mesto, ekipa „Tibužde Branko Bekče“ savladala je ekipu „Šajko“ rezultatom 10:3.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Stojiljković (Meteor), a za najboljeg golmana Nikola Ivanović (Markoni).

Nagrada za prvo mesto iznosila je 90.000 dinara, za drugo 30.000, a za treće 10.000.

– Zahvaljujemo se Gradu Vranju i sponzorima na pomoći da uspešno organizujemo turnir – kaže Jovanović.

   • Ostavi komentar