Probajte fantastične poze



,

Vaš novi letnji izazov je isprobavanje ovih pet fantastičnih poza koje povezuju dva ključna činioca – voda i neverovatno zadovoljstvo…Dajemo vam najvrelije predloge koji će vam pomoći da se ohladite tokom letnjih meseci. Neka tuš, kada, bazen ili plaža postanu vaše novo omiljeno mesto za seks. Bilo bi dobro da pri ruci imate malo lubrikanta, jer voda može da spere vašu prirodnu vlažnost i izazove pomalo neprijatno trenje, a sve što vam treba uz to je još malo kreativnosti i neki naši predlozi!



SENZUALNI TUŠ: Stanite ispod tuša okrenuti jedno prema drugom. Zagrlite svog dragog i obmotajte levu nogu oko njegovog struka. Neka on stavi desnu ruku ispod vaše butine, da bi vam položaj bio čvršći i da bi lakše ušao u vas. Dodajte svemu tome vlažno strastveno ljubljenje i dobili ste pravu seksi poslasticu bez mnogo muke.

NOGA GORE: Kome treba odmor, kada možete simulirati vođenje ljubavi ispod vodopada u sopstvenom kupatilu! Dobro, to je malo preterano, ali ipak ova poza pruža fantastično zadovoljstvo. Napunite kadu samo nekoliko centimetara i pustite tuš da teče. Lezite na bok i oslonite se na jednu ruku. Podignite gornju nogu u vis, a on neka uđe u vas i stavi vašu nogu na rame. Njegova pubična kost će trljati vaš klitoris u ovoj pozi što će povećati zadovoljstvo, a voda koja bude prskala po vama pružiće vam suptilnu masažu i probuditi vašu senzualnost.



SEKSI TALASI: Nabavite dušek i otisnite se u more. Lezite na stomak preko dušeka, a guza i noge neka vam vise preko ivice. Neka vaš dragi uđe u vas od pozadi. Ekperimentišite sa uglom penetracije tako što će vam podizati i spuštati noge. Talasanje vode po vašem klitorisu, pružiće vam duplu dozu zadovoljstva u ovoj pozi.

KLIZAVO I MOKRO: Stanite direktno ispod tuša iz koga curi jak mlaz vode i oslonite se rukama na pločice. Nagnite se lagano napred i držite leđa pravo. Neka on stane iza i uhvati vas za kukove dok bude ulazio u vas. Jednom rukom stimulišite svoj klitoris i pokušajte da osetite svaku kap vode koja će pasti na vašu guzu i leđa. Odličan provod je zagarantovan.

JAVNO, A TAJNO: Uđite u vodu koja vam doseže do grudi i okrenite se jedno prema drugom. Opkoračite ga oko kukova sa obe noge i uhvatite se za njegova ramena. Neka vas uhvati obema rukama za zadnjicu i snažno privlači ka sebi. Ova poza je fantastična zato što je dovoljno diskretna da možete da je praktikujete skoro uvek. A ništa vas neće uzbudit kao činjenica da to radite na javnom mestu.

 

MODA

Kako nositi malu crnu haljinu

Srećom, nije naročito teško izgraditi dobar stil oko male crne haljine. Zapravo, najteži deo u toj priči bio bi sam odabir pravog komada za vas…

Ne postoji ni jedan komad garderobe koji je postao toliko važan i nezamenljiv u stilu svake cice kao što je to mala crna haljina. Još od kako se po prvi put pojavila na stranicama Voga 1920. godine, ona koju je dizajnirala Koko Šanel, ovaj komad odeće ne prestaje da opseda modne misli svake žene. Osnove koje je postavila Koko, šezdesetih je učvrstila Odri Hepbern, noseći malu crnu uz bisere, krunu na glavi i par oversize naočara, a danas ona predstavlja bezvremenski deo stila.

Ono što volimo kod nje je to što uvek izgleda dobro i što je možete nositi u svakoj prilici. Dodajući ili oduzimajući detalje i asesoare, ili birajući određeni materijala i dužinu, MCH postaje dnevna kombinacija za šetnju gradom, glamurozna haljina za noćni provod ili jednostavna poslovna. I to je ono što je potupuno neodoljivo u vezi sa njom. Evo nekoliko predoga kako možete da je nosite, ali mogućnosti su zaista, beskrajne! Prelistajte i galeriju i inspirišite se načinom na koji malu crnu nose poznate cice.

– Za posebno glamurozne i pomalo formalne prilike inspirišite se Odrinim izgledom u filmu Doručak kod Tifanija i uz haljinu jednostavnog kroja uparite nisku finih bisera ili neki drugi krupan i upadljiv komad nakita.

– Za opuštene prilike malu crnu haljinu kombinujte sa ešarpom u nekoj jakoj i svetloj boji. Pink bi, na primer, bio odličan izbor boje. Uz to možete obuti ravne sandale ili baletanke i spremni ste za glam-ležernu kafu sa drugaricama.

– Za poslovne situacije obucite sako uz malu crnu haljinu. Ako želite potpuno klasičan izgled neka to bude sako neutralne boje, ali se slobodno možete odlučiti i za hit boje ove sezone – svetlo plavu, ljubičastu, žutu…

– Par kvalitetnih visokih potpetica i MCH su uvek dobitna kombinacija ako želite da izgledate seksi i elegantno.

– Ako je haljina jednostavna, a vi želite da joj dodate zanimljivi detalj, stavite kaiš ili veliki broš. Na taj način ćete razbiti jednoličnost i izgledaćete šik.

                                                                                                                  Izvor: kosmopolitan

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar