Brza pošta – prava ljubav



,

„Zaljubila sam se u njega na prvi pogled“ rečenica je koju često čujemo od prijateljice. Često se i sami zapitamo hoće li se i nama „ljubav na prvi pogled“ikad desiti. Iskusniji znaju da kažu da je to pitanje naše lične percepcije zaljubljivanja, ali je činjenica da je svako od nas najmanje jednom u životu doživeo „leptiriće“ u stomaku u prisustvu neke osobe, crvenilo na licu, „blokadu“ u govoru i „jezu“ po telu pri poljupcu



 



Da razni poslovi, u kojima su konktakti sa velikim brojem ljudi neminovni, umeju da spoje dvoje nismo videli samo na televiziji –  to je priča i iz našeg komšiluka, poput one koju, zajedno sa svojom mezimicom Ivonom, žive Jelena (25) i Slavoljub (27) Milenkovića iz Vranja.

NA PRVI POGLED

Jelena Milenković je radeći kao trgovac u jednom lokalnom marketu, jednog dana primetila privlačnog muškarca. Budući da je bilo lako zaključiti čime se bavi (prevoz pošte) malo se raspitala, „povukla konce“  i njih dvoje su se upoznali. Slavoljub nije mogao ostati ravnodušan na lepotu crnokose Jelene.

– Slavoljub je stalno prolazio tu, pored marketa u kojem sam radila. Privukao mi je pažnju jer je zgodan i lep. Malo sam se raspitala o njemu jer moja majka radi u Pošti, a kolegenica poznaje njegovog druga, i tako je sve počelo–seća se Jelena.

Jelena kod svog supruga danas, osim fizičke lepote, naglašava veliku brižnost i pažnju koju njoj i njihovoj šestomesečnoj ćerki, Ivoni, poklanja.

-Ono što se meni kod njega dopalo je to što je zaista dobar čovek, vrlo je pažljiv i zaista imam njegovu veliku podršku u svemu. To je ono što bih posebno izdvojila. Verovatno se i njemu većina stvari kod mene dopala – priča Jelena.

„Kockice“ su se u potpunosti složile nakon određenog vremena. Neko bi rekao da je veza od godinu dana neozbiljna, ali praksa je tu da takve stavove demantuje.

-Mi smo se zabavljali godinu dana. Zatim smo godinu dana živeli zajedno i prošle godine smo se uzeli. Dovoljno dugo smo zajedno da mogu da kažem kako imam sa Slavoljubom jedan lep brak – priča Jelena.

Svetlosmeđa boja kose, šarmantan osmeh i čvrsta ruka muškarca; crnokosa lepotica blistavog osmeha, nežnog glasa, pogleda i dodira i beba krupnih kestenjastih očiju u njihovom naručju –  slika je ove tročlane porodice. Mala Ivona plod je ove romantične ljubavi. Svoju prvu trudnoću Jelena će pamtiti kao rizičnu.

-Trudnoća mi je bila rizična. Stalno sam imala mučnine, povraćala sam, čak nisam mogla ni da jedem. Uzimala sam vitamine zbog anemičnosti, mada je to danas za mlade devojke normalno. – kaže Jelena.

Jelena dodaje da nije bila zahtevna u trudnoći i da se ugojila svega deset kilograma, da bi  ubrzo nakon trudnoće povratila svoju staru kilažu.

-Nisam bila zahtevna trudnica jer nisam ni mogla mnogo da jedem zbog mučnine. Stalno sam šetala jer mi je tako doktor preporuči – otkriva Milenkovićeva.

O porođaju, u negativnom kontekstu, Jelena nije ni razmišljala. Nije ni slušala priče drugih žena.

-Porođaj je prošao u najboljem redu. Sve je bilo kako treba. Ja sam čula jedino priču supruge mog brata koja je rekla da porođaj nije tako strašan i da nema razloga za strah. Osećaj kada vam donesu bebu i stave je u vaše ruke ne može da se opiše – kaže Jelena.

Iskustvo Jelene i Slavoljuba oko bebe je pozitivno. Njih dvoje planiraju još dece u budućnosti.

-Ivona je u početku malo plakala, ali je u suštini mirna beba. Pupčanik joj je opao još dok smo bili u porodilištu, tamo je bila sestra koja se oko svega pobrinula. Ivona leže oko deset sati uveče i spava po celu noć. Planiramo još dece u budućnosti, ali kad se desi, desilo se – priča Jelena.

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar