Nema fuzije Vranja i Mladosti



Očekuje se da ponovo izbore opstanak: OK Vranje, Očekuje se spektakl: veterani DS i Tibužda, Klajvert i drugovi na turniru u Zlatokopu

Očekuje se da ponovo izbore opstanak: OK VranjeUdruženje odbojkaških klubova republičkih liga (UOKRL) objavilo je spisak klubova koji su stekli pravo učešća u Drugoj ligi Istok za muškarce i žene u narednoj sezoni.



U ženskoj konkurenciji igraće Vranje, As i Milenijum iz Niša, Leskovac, Jagodina, Bor, Vranje, Kraguj iz Kragujevca, Majdanpek, Župa iz Aleksandrovca i Pirot.

Kod seniora pravo nastupa su stekli Vranje i Mladost iz Vranja, Topličanin iz Prokuplja, Dubočica iz Lesdkovca, Knjaževac, Radan iz Lebana, Desetka iz Niša, Pirot, Timok iz Zaječara i Toplički vitezovi iz Kuršumlije.



Prema nezvaničnim informacijama, u ženskoj konkurenciji svi klubovi su se prijavili za takmičenje, dok je u muškoj konkurenciji samo osam ekipa potvrdilo učešće u ligi jer se nisu prijavile ekipe iz Leskovca i Kuršumlije. 

 

MALI FUDBALOčekuje se spektakl: veterani DS i Tibužda

Klajvert i drugari

Dejan Trajković Klajvert (27) jedan je od stalnih učesnika noćnog turnira malog fudbala u Zlatokopu.

– Sa saigračem Veselinom Vujučićem Veskom, 2007. godine sačinili smo plan kako da stvorimo dobar tim, kako bismo promovisali što više mladih sportista koji mali fudbal doživljavaju kao rekreaciju. Od te godine tim se zove „Klajvert i drugari“ – kaže Trajković.

Klajvert i drugovi na turniru u ZlatokopuTurnire malog fudbala igra od 2001. godine, a kao najuspešnije izdvaja poslednji turnir na legendarnom stadionu Dom JNA te godine, kada je osvojeno prvo mesto, 2004. finale Rakovac – drugo mesto, 2005. prvo mesto u Ćukovcu, 2006. drugo mesto Soko Banja, 2006. prvo mesto Palestina „Neša Voće“, 2008. drugo mesto „Jelen kup“, 2010. treće mesto Peta škole itd…

– Većina onih koji su igrali sa mnom završili su  u Klubu malog fudbala Rušče: Miloš Trajković Buda, Miloš Krstić Maradona, Danijel Stošić Daka, Veselin Vujučić Vesko, Slaviša Milenković Cake…Takođe sam imao čast da igram na turnirima i sa prekaljenim fudbalskim asovima, kao što su Vladica Tasić Čupe, Goran Mladenović Tatar, Zoran Ristić Šaban, Nebojša Četvrtko i drugi – ističe Trajković.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar