Još ovaj put



Čim je ušao i počeo da se osmehuje i lepo razgovara sa mnom, nisam mogla da se obuzdam.  Iz kuće je izašla atraktivna plavuša, nosila je providnu majčicu i mini suknjicu i sandale sa visokim potpeticama. Počeli su da se ljube. Postoji uverenje da što je osoba seksipilnija i više misli o seksu u toku dana, srećnija je , duže živi i uspešnija je u svom poslu. Ja verujem u to



 



Vranjanci i Vranjanke, sudeći prema malom istraživanju koje su sprovele Vranjske, skloni su flertu i preljubi. Međutim, razlika među njima je u tome što su žene, čini se, konkretnije dok su muškarci uspešniji, ali samo na rečima. Od po deset anketiranih pripadnika oba pola, sedam žena i pet muškaraca priznalo je da je prevarilo partnera, što potpuno deplasira čuvenu doskočicu: „Leeej, brače, što sam gu…“, jer, kako vidimo, i one rade to. Takođe, utisak je da su ženske ispovesti o preljubi iskrenije i slikovitije, za razliku od muških, koje se svode na krevetsku gimnastiku i bezdušno upisivanje raboša. Na ovom mestu prenosimo ispovesti tri naše sugrađanke koje otvoreno govore o svom iskustvu, podjednako zanimljive i uzbudljive.

ULOGA DRUGARICA I PRIJATELjA

Marina (43) ima svetlosmeđu kratku kosu, pune usne, zelene oči i zavodljiv pogled. Srednje je građe i visine, sa zavidnim oblinama. Ima i srednju stručnu spremu i radi u lokalnoj privatnoj firmi. U braku je 15 godina i ima dvoje dece: devojčicu (13) i dečaka (10). Njen suprug, visok je i zgodan, lepo oblikovanog tela i lepih crta lica radi kao obezbeđenje u jednoj banci. Kada  govori o preljubi Marina se ne stidi da kaže da njen brak dobro funkcioniše uprkos povremenim „izletima“ i njenih i njenog supruga.

-Svog supruga sam prvi put prevarila u osmoj godini braka sa dugogodišnjim poznanikom, jer mi je poznanstvo s njim ulivalo poverenje kada je diskrecija u pitanju. To se ne bi dogodilo da mi suprug nije priznao u šestoj godini braka da je bio, kako mi je rekao, „na jedno veče“, sa mojom dobrom školskom drugaricom. Činjenica da je moj suprug bio tako „slab“ na moju drugaricu uticala je na to da i ja uradim istu stvar. Kako je moj poznanik bio zaista prijatan i otvoren prema meni, jednom prilikom priznao mi je da mu se dopadam. Nisam se mnogo dvoumila kada sam rešila da „vratim“ svom suprugu. Ta strastvena noć dogodila se kada je moj suprug bio na poslu, a deca u gostima kod mojih. Ja sam inicirala susret. Pozvala sam ga telefonom da dođe uveče kao da mi nešto pomogne. I on je došao. Nosio je sportsku garderobu i lepo je izgledao. Čim je ušao i počeo da se osmehuje i lepo razgovara sa mnom, nisam mogla da se obuzdam a da ga ne poljubim. Tako je sve počelo

PRIZNAO MI JE DA IMA DRUGU

Katarina (28) je, kako kaže, srećno razvedena. Ima dugu crnu kosu, plave oči, nežnu belu kožu. Žena aristokratkse lepote, moglo bi se reći. Govori tiho i uvek sa blagim osmehom. Poput mačke je koja bi se rado ušuškala u nečije krilo. Trenutno sa višom stručnom spremom radi kao prodavačica. Reč „preljuba“ asocira je na davnu prošlost koje ne želi da se seća.

-Kada sam, nakon veridbe, počela da živim sa suprugom u istom stanu sa njegovim roditeljima i bratom, nije bilo lako. Činili smo sve da nam život bude lepši i nezavisniji od svakodnevnice koju su imali njegovi roditelji. Nije tu moglo biti neke bogzna kakve privatnosti. Uspevali smo da uštedimo novac da odemo na letovanje, da kupimo garderobu koju, dok smo bili odvojeni, nismo mogli, da pripremamo hranu koju oboje volimo ili izlazimo na večeru bar jednom mesečno. To je njegovim roditeljima bilo čudno, stalno su komentarisali zašto na takve gluposti trošimo novac. Seksa je bilo isključivo uveče, jer tokom dana skoro i da nismo bili kod kuće. Ne znam ni danas da li je seks koji smo imali bio dobar, jer nakon njega nisam bila ni sa jednim muškarcem. Ima istine u tome kad kažu da nije dobro imati TV u spavaćoj sobi. Suprug je imao naviku da dugo gleda televizor pre spavanja. Kako to nisu bili pornići, posle nekog vremena  nije ni imao želju da me poljubi, zagrli, čak ni da spava sa mnom. Samo bi mi okrenuo leđa i zaspao. Kad god bih pokušala da ga motivišem, bilo da je to neki striptiz ili priča o tome šta mi je u tom trenutku potrebno od njega, nije reagovao. Uvek je bio umoran.

VOLIM DA EKSPERIMENTIŠEM

Andrea (24) je apsolvent na državnom fakultetu. Kao i sve mlade i neobuzdane devojke i ona voli da nosi lepu odeću i obuću, da posećuje kozmetičara, da maksimalno vodi računa o svom izgledu i karijeri… Voli i da flertuje sa muškarcima. Kada je počela da studira upoznala je mladića sa kojim je i danas u vezi. Neki bi rekli da je njihova veza zaista čudna, previše „otvorena“, moglo bi se reći demokratska. Andrea trenutno ne radi nigde, samo uči. Preljubu shvata kao nešto normalno.Tvrdi da kad ne bi bilo preljube, ne bi ni znala šta traži od života i muškaraca.

-Ne stidim se da kažem da prevaru doživljavam samo kao novo iskustvo koje ću primeniti u svojoj vezi. Volim eksperimente, vulgarnosti i seksipil. Postoji uverenje da što je osoba seksipilnija i više misli o seksu u toku dana, srećnija je, duže živi i uspešnija je u svom poslu. Ja verujem u to. Momak mi nikad nije rekao da me je prevario, ali ja znam da jeste. Bila bi šteta da tako lepog momka ne proba još neka devojka. Nas dvoje inače imamo izuzetnu komunikaciju. Govorimo o svemu i „kroz šalu“ jedno drugom kažemo sve što mislimo. Tako pretpostavljam da on zna da nisam baš tako mirna i da volim da flertujem i prihvatam igre drugih muškaraca. Prvi put sam momka prevarila prošlog leta, nakon jedne žurke, sa kolegom sa fakulteta. Šta reći, dečko ima izazovnu guzu, zategnut stomak i prelepo drži cigaretu kad puši. Nisam odolela njegovom držanju

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar