Ipak Intesa



Odnos s klijentima: Bratislav Djorđević, Stabilan partner: Katarina Ristić

Naši sagovornici cene ljubaznost, kvalitet usluga  brigu o klijentima



 



Odnos s klijentima: Bratislav DjorđevićKada su pre nešto manje od deset u godina kod nas počele da otvaraju filijale većine banaka, Vranjanci su mislili da od tog posla neće biti ništa. Narod je ovde, mislilo se, siromašan, privreda ne radi pa banke neće imati kome da prodaju svoje usluge. Desilo se, međutim, upravo suprotno. U Vranju danas radi dvadesetak banaka, pa ispada da je ovaj grad, suprotno statističkim podacima o nezaposlenosti i siromaštvu, postao prava meka za banke. Umesto nekada narogušenih službenika, čuvara sefova bez novca, danas imamo uglađene bankare i bankarke, besprekorno odevene koji se svakom klijentu bez izuzetaka obraćaju sa „vi“, predusretljive i ljubazne, sposobne da na što lakši način prodaju svoju robu. Na drugoj strani, i Vranjanci, kao i većina građana Srbije, živi na poček, od danas do sutra – na kredit.

KREDITNE LINIJE

 Dodamo li ovome da je narod, naglo osiromašen proteklih decenija, željan gotovo svega, a do novih automobila, stanova, televizora i veš mašina većina može samo na kredit, onda ne treba da čudi to što skoro sve velike banke, i domaće i strane, imaju u Vranju svoje ispostave. Ne treba, naravno, zaboraviti ni privredu čije je poslovanje uslovljeno saradnjom s bankama. Zato smo sa lokalnim privrednicima napravili mini anketu u pokušaju da saznamo koja banka, po njihovom mišljenju, pruža najviše mogućnosti za saradnju i koga smatraju najboljim bankarem.

Stabilan partner: Katarina RistićSvi naši sagovornici kao kriterijume pri odgovorima imali su na umu profesionalnost, odnos prema klijentu i lakoću dobijanja kredita.

Stojan Dimčić, direktor Vodovoda, naklonjen je banci Intesa, a kao razloge navodi profesionalnost, pomoć privatnom  biznisu, postojanje dobrih kreditnih linija i predusretljivost .

-Banka Intesa –zato što su profesionalni, pomaže privatni biznis, predusretljivi su, imaju dobre kreditne linije.

Perica Janković, član Gradskog veća, zbog veoma dobre saradnje sa klijentima ističe istu banku, koju, kako kaže, odlikuje i angažovanost u domenu pomoći privatnom biznisu .

-Banka Intesa –zato što su profesionalni, nude dobru saradnju i pomažu privatni biznis.

Snežana Obradović, regionalni menadžer preduzeća Skrin, opisuje banku Intesu kao izuzetno efikasnu.

-Intesa, efikasni su.

Miroslav Ljubisavljević vlasnik i direktor preduzeća „ Ljubisavljević“  trenutno ne vidi da se ijedna banka razlikuje od druge i mišljenja je da nijedna ne vredi.

MIŠA BRKIĆ
Miša Brkić, ekonomski novinar, govori o kriterijumima po kojima se u Srbiji prepoznaju dobre banke:
-Obzirom da su globalno sve banke u krizi, potrebno je da bankar napravi balans između smelosti da investira u dodatne plasmane, i izleta da se bude avanturista kada je davanje kredita u pitanju.

-Ni jedan ne vredi.

Nebojša Ristić, direktor preduzeća Petnik, u svojim hvalospevima o direktoru Komercijalne banke navodi podršku oko davanja kredita i kratkom periodu u kome se poslovi završavaju.

-Direktor Komercijalne banke – ne čekam dugo i daje podršku oko kredita.

Ninoslav Trajković,rukovodilac ogranka u kompaniji Takovo, iz mora banaka izdvaja banku Intesu i ističe pouzdanost i hrabrost direktora ove banke kao kvalitete koji su potrebni za posao bankara.

-Dalibor Stojmenović iz banke Intese je naj bankar, zato što ima sve kvalitete potrebne za bankara, pouzdan je i hrabar.

 

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar