Pioniri i petlići budućnost kluba



Budući asovi: petlići FK Dinama, Među najboljima u okrugu: pioniri FK Dinama

Među najboljima u okrugu: pioniri FK DinamaPioniri i petlići FK Dinamo, koji se takmiče u ligi Regiona istočne Srbije, postižu zapažene rezultate i svojim potencijalom i talentom najavljuju da su izvesna budućnost kluba.



– Radimo na tome da im obezbedimo maksimalne uslove za nesmetan fudbalski razvoj. Radi se o izuzetno talentovanim genaracijama, radnim i vrednim koje stalno napreduju pod rukovodstvo trenera Zorana Stanojkovića Pece i Nikole Ilića – kaže Joca Ristić, koordinator mlađih selekcija u FK Dinamo.

Za ove uzrasne kategorije, pored dovoljnog broja lopti potrebni su i fudbalski rekviziti koji će poboljšati njihovu koordinaciju pokreta i uvećati brzinske sposobnosti, kao i razradu taktike na malom, skučenom prostoru.



– Grad treba da ulaže u decu, očekujemo da će se javiti i sponzori koji će prepoznati kvalitet našeg rada.  U pionirima i petlićima aktivno trenira i takmiči se oko 70-toro dečaka, rođenih od 1999. do 1996. godine – ističe Ristić.

Budući asovi: petlići FK DinamaZa pionire nastupaju: Stefan Stamenković, Vidoje Stošić, Kostić, Milošević, Demić, Šišivarević, Nikola Stojanović, Cvetković, Stojković (kapiten), Bogdan Stamenković, Trajković, Mihajlović, Andrejević, Bojan Stojanović, Marko Stošić, Stojiljković, Mitić, Todorović, Tihomir Stamenković; trener: Zoran Stanojković.

Za petliće nastupaju: Dodić, Ilić, Krstić, Stajić, Arsenović, Smiljković, Kajkuš, Jeftić, Arsić, Spasić, Micić, Nikolić, Mitić, Mitrović, Djorđević, Milenković, Kitanović, Stošić, Jovanović, Mladenović, Ivanović, Stamenković; trener: Nikola Ilić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar