Okrećemo drugi list



Kadeti FK Dinamo, Omladinci FK Dinamo

Omladinci FK DinamoFK Dinamo je, izgleda, namerio da krene sa ozbiljnijim radom sa mlađim kategorijama. Dobro je i što je za koordinatora postavljen Joca Ristić, bivši kapiten Dinama, koji je ostao invalid nakon obrušavanja zida u sportskoj hali na treningu.



– Želimo da uz podršku uprave podignemo rad sa mlađim kategorijama na što je moguće viši nivo i da počnemo da stvaramo kvalitetne igrače za prvi tim – kaže Ristić.

U klubu trenira izumeđu 170 i 200 dečaka, svih selekcija.



– Uz mnogo problema koje imamo, uz podatak da smo jedan od retkih klubova u Srbiji gde se ne plaća članarina, trudićemo se da deci obezbedimo što pristojnije uslove za rad i napredovanje. Nedostaci boljih terena, lopti, rekvizita su stalan problem u klubu. I pored toga, redovno odlazimo na utakmice svih kategorija i dostojno predstavljamo naš klub. Zacrtan je cilj za budućnost, a to je da iz naše škole izlazi po koji vrhunski igrač godišlje za prvi tim kao u minulim vremenima  – navodi Ristić.

Kadeti FK DinamoOmladinci i kadeti Dinama takmiče se u ligi RIS i nalatze se u donjem delu tabele.

– Za nas je najbitnije da su trojica omladinaca: Nikola Spasić, Stefan Ćuković i Aleksandar Krstić prebačeni u prvi tim. Naravno, po kvalitetu i potencijalu zaslužujemo bolja mesta na tabeli i to očekujemo u narednom periodu – ističe Ristić.

Koordinator Ristić i trener mlađih selekcija sa nestrpljenjm očekuju prve poteze uprave koja je rešila da okrene drugi list po pitanju budućnosti kluba. Očekuje se kupovina grejača za bojlere, nabavka veš mašine za pranje opreme, popravka vodokotlića u VC, krečenje memljivih prostorija…

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar