Kristina preživela, za Milicom se traga



Ovde je Dunav dubok 15 a širok 800 metara, Kristina Tasić, Milica Ristić

Ovde je Dunav dubok 15 a širok 800 metaraKristina Tasić iz Davidovca preživela je pad sa Pančevačkog mosta u Beogradu, odakle je u noći između nedelje i ponedeljka skočila u Dunav zajedno sa drugaricom Milicom Ristić iz Vranja. Prema pisanju beogradskih medija, Kristinu su iz reke izvukli pripadnici rečne policije uz pomoć alasa, dok se za Milicom još uvek traga i male su šanse da izađe živa iz Dunava koji je na tom mestu širok oko 800 a dubok 10 do 15 metara.



ZORAN NIKOLIĆ,
MOMAK MILICE RISTIĆ

ONA JE VEČITI OPTIMISTA



Zoran Nikolić (35), dečko Milice R (19) iz Vranja, za kojom se još uvek traga posle pada u Dunav sa Pančevačkog mosta, u izjavi za naše novine negirao je natpise pojedinih medija o porodičnim problemima sa kojima se navodno njegova devojka suočavala, što se povezuje da događajem iz noći izmešu nedelje i ponedeljka.
Zoran kaže da je sa Milicom u vezi tri meseca i dodaje da se ona nijednog trenutka nije žalila ni na kakve probleme.
– Po prirodi je bila velik optimista, zbog čega su je svi koji su je poznavali obožavali – kaže zoran i dodaje da su odnosi u njenoj porodici bili su skladni i gotovo savršeni:
– Otac, sa kojim je živela u Beogradu, svakog jutra ju je budio sa kafom i lepim rečima, tepajući joj, toliko je voleo. Nije se znalo da li je više voli otac ili majka koja u Vranju živi sa njenim mlađim i starijim bratom – kaže Zoran.
Izuzetno ga pogađaju priče po kojima je Milica ta koja je od Kristine napravila neprimerno dete.
On nikoga ne optužuje zbog toga, a svoju devojku opisuje kao vedru i nasmejanu osobu, potpuno suprotno od slike stvorene o njoj u medijima.
                                              
                              Milan ZDRAVKOVIĆ

NAGADjANjA

Prema nekim informacijama, devojke je pre skoka neki mladić koji je prolazio mostom odgovarao od namere, a kada nije u tome uspeo alarmirao je policiju. Kristina je preživela je zahvaljujući bovi za koju se uhvatila u reci, a pronađena je između barži usidrenih stotinak metara nizvodno od mosta. Njeno zdravstveno stanje je stabilno, nema telesnih povreda, a pošto joj je u Urgentnom centru pružena prva pomoć, prebačena je u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti „Dr Laza K. Lazarević“.

O razlozima koji su dve devetnaestogodišnjakinje naterali na ovakav čin, još uvek se samo nagađa, a mediji se prosto utrkuju koji će objaviti što spektakularniju pozadinu slučaja, što sve prevazilazi granice dobrog ukusa. Tako je, navodno, Kristina, učenica beogradske Srednje PTT škole, pre pada u Dunav nekoj drugarici poslala oproštajnu SMS poruku. Milica, koja u Beogradu pohađa Srednju poljoprivrednu školu,  je prema drugim izvorima zbog porodičnih problema planirala da sebi oduzme život, pa je Kristinu, koja je pokušavala da je odvrati od toga, povukla sa sobom u ledenu reku. Neki mediji objavili su da su devojke zajedno isplanirale sumanuti čin i najavile ga prethodnog dana na Fejsbuku rečenicom: „Ubio si nas bez kapi krvi“!

NISMO POVEROVALI

Kristina TasićMilica RistićKristina i Milica poznaju se iz Vranja, a druženje su nastavile i u Beogradu. Pre nego su pale u Dunav navodno su sedele u Kristininoj sobi u kojoj je stanovala u Beogradu. Njena majka ispričala je da je Kristina vikend provela kod kuće u Davidovcu i da se iz njenog ponašanja nije ni moglo naslutiti šta će se destiti kasno noću u nedelju, pošto se devojka vratila u Beograd:

– Kad smo u nedelju na vestima čuli šta se desilo, nismo mogli da verujemo – izjavila je Kristinina majka Ružica.

Ona je rekla kako je Kristina veselo i dobro dete koje nije imalo ni jedan razlog da sebi oduzme život i dodala kako je, navodno, na njenu ćerku loše uticalo druženje sa Milicom.

Prema pisanju medija, Milica Ristić, za kojom se još uvek traga, pohađala je završni razred Poljoprivredne škole u Beogradu. Porodica Ristić nije želela da govori za medije.

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar