Doveli smo prava pojačanja



Neuhvatljiv: Petrović

Neuhvatljiv: PetrovićFudbaleri Dinama, zbog hladnog vremena i loših terena, nikako da pronađu prave protivnike za odigravanje kontrolnih utakmica kako bi se tim uigrao i bio spreman za početak prolećnog dela prvenstva 12. marta.



– Protekle nedelje imali smo za protivnika ekipu Teteksa iz Tetova, makedonskog prvoligaša i to je bila jedna od pravih provera mogućnosti naših fudbalera. Odigrali smo meč u Vladičinom Hanu, po snegu, i rezultat je bio 1:1. Zadovoljni smo jer smo trčanjem i agilnošću stvorili niz šansi. Ekipa se uigrava, ali moraćemo da radimo na tome da sa što manje stvorenih šansi dođemo do pobede – kaže Rade Aleksić, trener Dinama.

Uzvratna utakmica u Tetovu je otkazana zbog zaleđenog terena, pa su Vranjanci na Gradskom stadionu odigrali meč sa zonašem Ropotovom. Pobedili su sa 3:1, ali tvrd, džombast teren nije dozvoljavao da se igrači iskažu. posebno novajlije.



– U suštini, zadovoljni smo pojačanjima. Sve su to provereni, iskusni prvoligaški igrači. Moram da istaknem da sada imamo tim i možemo s pravom da se nadamo opstanku u ligi – navodi Aleksić.

Na kontrolnim utakmicama videlo se da će Tintor, Jevđević, Petrović, Sovilj, Mirčeta, Šikanić, Filipović i Bubanja biti prava pojačanja.

– Ono što imponuje je njihov odnos prema klubu i obavezama na treninzima i utakmicama. Tintor je doveden da bude vođa ekipe, motorna snaga na sredini terena. Za sada opravdava naša očekivanja. Jevđević i Filipović su tipični špic igrači, golgeteri koji su nam jesenas nedostajali. Jedno od ključnih mesta u timu smo, nadam se, rešili – ističe Aleksić.

Iskusni trener posebno je zadovoljan igrom mladog Sovilja i brzonogog Petrovića.

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar