Rukometaši Vranja bez premca



Istorijski uspeh u 2010.-oj: RK Vranje, Sakupljači medalja: KIK bokseri

Manifestacija proglašenja najboljih u vranjskom sportu za 2010. godinu
održana je u velikoj sali Hotela Vranje, 28. januara



 



Najbolji kolektiv je RK Vranje, koji se u prethodnoj godini po prvi put u istoriji gradskog rukometa plasirao u Super ligu.

Istorijski uspeh u 2010.-oj: RK VranjeNajbolji sportista Vranja je kik bokser Miroljub Nedeljković, državni reprezentativac i osvajač mnogih medalja na svetskim i domaćim turnirima.

Najbolja sportistkinja Vranja je strelac Melanija Zdravković, član SK Vranje. Zdravkovićeva je osvajala veliki broj trofeja na državnim prvenstvima i na Kupu Srbije.

Nagrada za životno delo u oblasti sporta pripala je bivšem fudbaleru i sportskom radniku Andri Jovanoviću.

Dodeljeno je i Posthumno priznanje u oblasti sporta, Srboljubu Bibi Miškoviću za veliki doprinos razvoju vranjskog sporta.

Komisija za izbor proglasila je Gorana Ristića, sportskog direktora RK Vranje za najboljeg sportskog radnika, Zorana Ristića, trenera ŽOK Vranje za najboljeg trenera i Srboljuba Nikolića, novinara RTV za najboljeg stručnjaka u oblasti sporta.

Sakupljači medalja: KIK bokseriFudbalski klub Nebeski anđeli su najprijatnije iznenađenje godine,  čiji sastav sačinjavaju samo vojnici 4. brigade kopnene vojske Srbije.

Najbolji pojedinci u rekreativnom sportu su planinar Ljubinka Stefanović i atletičar Milan Anđelković i Mesna zajednica sela Zlatokop za organizaciju turnira u malom fudbalu.

Najbolji pojedinci u školskom sportu su, kod pionira, Anđela Jovanović, odbojkašica, Vukašin Veličković, stonoteniser kod omladinaca, Dragana Stošić, stonoteniserka i rukometaš Milan Mančić. Najbolji ekipno su Streljačka ekipa Hemijsko tehnološke škole, Rukometna ekipa Tehničke škole i odbojkaške ekipe osnovnih škola Radoje Domanović i Dositej Obradović.

Proglašene su i 33 sportske nade grada Vranja.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar