Pršić otišao, Antić novi trener



Bez para nema igranja: Stajić

Bez para nema igranja: StajićFudbaleri Dinama odrađuju bazične pripreme na stadionu „Jumko“ pod rukovodstvom trenera Aleksandra Antića i Radeta Aleksića.



– Definitivno, sa Predragom Pršićem smo se razišli. Trenutno smo se odlučili da ekipu vode naši treneri. Aleksandar Antić ima 28 godina i trenerska je budućnost kluba. U februaru treba da dobije potrebnu „A“ licencu, a pomagaće mu iskusni Rade Aleksić koji ima „B“ licencu – kaže Dejan Ivanović, direktor Dinama.

Klub su za sada napustili Dejan Osmanović, Nebojša Stajić, Dragan Trajković, Aleksandar Tasić i Dragan Dobrić.



– Od igrača koji su sa strane sigurno ostaju Vasić, Crkvenjakov i Dinić. Stigao je i Sovilj iz Srema. Na probi su Branko Ilić i Zoran Marković. Ilić igra u vezi i došao je iz Boksita iz Milićeva, Republika Srpska. Marković je mlad igrač, ima 18 godina, nastupao je za beogradske klubove i igra na poziciji polušpica – ističe Goran Nastić, generalni sekretar kluba.

STIŽE OPREMA

Uprava Dinama uveliko pregovara sa budućim sponzorima koji bi pomogli da klub funcioniše u Prvoj ligi. Za sada je siguran sponzor ATP «Kavim-Jedinstvo» koji se obavezao da će sponozorisati vožnju svim selekcijama Dinama.
– Uskoro stiže i nova oprema. Uspeli smo da pronađemo načina da obezbedimo i lopte i na taj način iole normalno funcionišemo – ističe Nastić.

Dinamo će u prolećnoj sezoni, od iskusnih igrača, moći da računa na kapitena Nenada Trajkovića Vučka. Naravno i na Vladu Stamenkovića i Nikolu Stojanovića, ukoliko se dogovore oko potraživanja, prošlih i budućih.

Ozbiljno se računa na standardnog Miloša J. Tasića i Igora Stojkovića, ukoliko ne obnovi hroničnu poverdu zgloba, a tu su i mladi Nikola S. Tasić, Miloš Ž. Tasić, Filipović, Mladenović, Milan Tasić…

Fudbaleri, uprkos hladnom vremenu, iskazuju disciplinu i odgovornost.

– Radimo po planu, na poboljšanju i podizanju fizičke spreme fudbalera. Očekuju nas teška iskušenja u prvenstvu i moramo biti maksimalno fizički spremni – navodi mladi trener Antić.

PRAZNIČNI TURNIR

Policajci protiv čelnika grada
Povodom Dana oslobođenja Vranja od Turaka, 28. i 29. januara biće odigran humanitarni turnir u malom fudbalu u organizaciji Grada Vranja i Sportskog saveza.
– U petak, 28. januara od 16 časova sastaju se selekcija novinara i predstavnici Policijske uprave Vranje, a od 17 časova igraju selekcije Garnizona Vranje i rukovodstva Grada Vranja. U subotu, 29. januara od 19 lasova je utakmica za treće mesto dok se finalni meč igra u 20 sati – kaže Aleksandar Nikolić, generalni sekretar SS.
Prihod sa ovog turnira namenjen je najsiromašnijim porodicama na teritoriji Grada Vranje. Biće pušteno u prodaju 3.200 karata koje će biti podeljene školama, javnim ustanovama, bankama, radnim zajednicama, privatnim preduzećima i svima koji su zainteresovani. Cena karte je100 dinara.

STIGLA STRUJA

Struja na Gradskom stadionu, nakon devet meseci je uključena u ponedeljak, 24. janura.
– Velikim naporom rukovodstva kluba pronađena su sredstva da se uključi struja na Gradskom stadionu. Sada će se steći svi uslovi da i mlađe kategorije otpočnu na vreme sa pripremama za nastupajuću sezonu – kaže Nastić.

Do daljnjeg, pripreme će se odvijati u Vranju, a odlazak u toplije krajeve zavisiće od finasijske potpore iz budžeta grada.

– Stav UO kluba je da bazične pripreme odradimo u Vranju, a da ukoliko finasijske mogućnosti dozvole odemo van Vranja, negde gde bi mogli da pronađemo dovoljan broj kvalitetnih protivnika za odigravanje kontrolnih utakmica – kaže Ivanović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar