Zna se ko su uličari



– O mom poštenju svi znaju, imam brojne prijatelje u Vranju, Srbiji i širom sveta i znaju ko je Anta. Zna se kako sam ja i drugi uspešni sportisti zaradili novac – svaka para zarađena je potocima prolivenog znoja i kvalitetom koji smo posedovali. Kako su pare zaradili Zoran Antić i ostali slični njemu, kako ih i dalje zarađuju to će biti tajna za narod jer su njihove izjave po novinama da nemaju nikakvu imovinu i da su im plate male priče za malu decu – reagovao je Dragan Antić Recko na prozivke  Zorana Antića, predsednika Sportskog saveza koje je ovaj izneo 17. Decembra na konferenciji za medije posvećenoj situaciji u FK Dinamo.



 „Vranje je mali grad, o svakom se sve zna, samo on da ne priča o poštenju“, izjavio je Zoran Antić.

Dragan, njegov prezimenjak, se tim povodom obratio redakciji „Vranjskih“  „da pojasni ko su ljudi koji žele da ga omalovaže kao čoveka i sportistu“.



Prema njegovim rečima, jedno je zaraditi mukotrpnik radom, a sasvim drugo zaraditi, trošiti i uživati od para poreskih obveznika Vranja.

– Vlada Stošić, Dejan Stefanović, Dragan Antić i drugi su ispisali najlepšu stranicu u istoriji vranjskog fudbala. Cela Evropa zna o nama. A, ko su oni? Poznati samo u krugu svojih familija i poznanika. Uspešan sam čovek u svakom pogledu, za razliku od njih koji su uličari – navodi Antić.

Kaže da je svestan šta ih najviše muči i zato se oglašavaju misleći da će zamenom teza poentirati u javnosti.

– Svi koji vole Dinamo, a mnogo ih je, žele da im vide leđa, da odu iz kluba i spasu ga. Nema tu ničeg ličnog, to su želje i potrebe armije dinamovih navijača. Ponovo kažem, ne mogu Dinamo da vode oni koji dok nisu došli u klub nisu znali kako izgleda fudbalska lopta i koji lični interes stavljaju ispred opšteg – kaže Antić.

O Zoranu Antiću i njegovom poštenju ne želi da razglaba, već ga citira: „Vranje je malo i svako svakog zna“.  

– Narod treba da se pita šta je to Sportski savez na čijem je čelu Zoran Antić. Da još jednom podsetim da tamo radi oko pedesetak ljudi, skoro svi primljeni preko veza.  Ne samo što ne rade ništa već i ne znaju gde im je radno mesto. Većina je u kafićima – ističe Antić.

Sa onima koji ga prozivaju, navodi „smešno je da raspravlja o Dinamu“.  

– Zna se koliko Recko voli Dinamo, klub u kome je ponikao, stekao afirmaciju. Znaju da Dinamo volim najviše na svetu i da ću se uvek umešati kada vidim da ga uništavaju. To je moje moralno pravo. Znaju da kad sam štrajkom smenio Svetu Mihajlovića i doveo nove ljude, stvorio sve preduslove da se krene prema Prvoj ligi. Da nije bilo mene nikad Vranje ne bi videlo Prvu ligu već bi Dinamo igrao u Niškoj zoni. Tada sam jedino ostavio Dejana Ivanovića Jovu, od starih kadrova, i kajem se. U međuvremenu svi su se povukli, pod raznim pritiscima, a vratile su se stare snage koje žele da dovrše uništenje kluba koje je zaustavljeno 2004. godine. Dinamo ne samo što će ispasti, nego će krenuti u sunovrat, a ne bih voleo da se ostvare moja predviđanja da će se klub doći na nivo nekog prosečnog seoskog kolektiva  – tvrdi Antić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar